Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Conner Youngblood – “The Birds of Finland”

Geboren in Dallas, maar leven doet multi-instrumentalist en zanger Conner Youngblood in Nashville, TN. Zijn naam deed al vaker de ronde bij de muziekpers en met Sketches bracht Conner in 2012 zelfs al een plaat uit. Er volgden later nog drie ep’s waarvan de laatste in 2016 The Generation Of Lift het meeste succes boekte. Na zes jaar is het echter tijd om nog eens een plaat uit te brengen en dus verschijnt op 17 augustus Cheyenne. Naast het goede nieuws in verband met een nieuwe plaat, kregen we meteen ook een nieuwe single “The Birds of Finland” erbij.

Het begin van “The Birds of Finland” komt op het eerste gehoor wat abstract over, maar al snel volgen de eerste noten op de piano en we zijn meteen verkocht. Wanneer Conner dan ook nog begint te zingen met zijn prachtige stem weet je dat “The Birds of Finland” een puur pareltje is waarvan je alleen maar kan genieten. Het nummer heeft ook een goed gedoseerde portie melancholie in zich die ons meteen weet te boeien. De multi-instrumentalist in Conner heeft zich op zijn nieuw nummer helemaal laten gaan en dus kijken we al uit wat hij nog voor ons klaar heeft op zijn nieuwe plaat Cheyene.

Op zaterdag 27 oktober speelt Conner Youngblood in de Witloof Bar (Botanique) te Brussel.

Facebook

Cheyenne

 1. Cheyenne
 2. Los Angeles
 3. Lemonade
 4. The Birds of Finland
 5. Stockholm
 6. vp (an interlude)
 7. 12 Ibs
 8. Red.23
 9. My Brother’s Brother
 10. Bear River Migratory Bird Refuge
 11. Sulphur Springs
 12. Pizza Body
 13. Yellowknife
26 juni 2018

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief