Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle UM! feat. Jazz, Zwangere Guy & Le 77 – “Enelix”

Brussel barst van talent en nu staat er een veelbelovende dj/producer klaar die je zeker en vast moet leren kennen. De 22 jarige UM! (Umi Defoort) is nu al een tijdje de vaste dj van Zwangere Guy tijdens optredens, maar ook onder zijn eigen naam produceert hij nummers. Voor zijn debuutsingle vroeg en kreeg hij hulp van zijn maatjes Le 77, Zwangere Guy en Stikstof-MC Jazz en het resultaat is indrukwekkend en belooft voor de toekomst.

“Enelix” begint meteen scherp met een stevige beat die ons snel meekrijgt en heel verfrissend klinkt. Reken daarbovenop nog sterke strofes van Jazz, Le 77 en Zwangere Guy bij en je weet dat je een nieuwe Brusselse hip hop anthem hebt. Het nummer lijkt wel gemaakt om de festivalweides in vuur en vlam te zetten, zoals we gisteren op Fire is Gold al konden vaststellen tijdens het optreden van Zwangere Guy. Het nummer werd bovendien voorzien van een geweldige videoclip gemaakt door regisseur Kurt De Leijer (gekend van het Canvas-programma Lefto: In Transit) en diep in de nacht opgenomen in de Bozar in Brussel. Een debuutplaat van UM! zit er ook al aan te komen (herfst) en daar kijken we nu al hard naar uit.

Facebook

1285 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Azmari - "Fat Ari"

Een azmari is een Ethiopische zanger en muzikant die wat te vergelijken is met een bard of dichter-zanger. Misschien wist je dat…
AlbumsRecensies

Morgan - Fleurs Confinées (★★★½): Bawler met een gevoelig kantje

Toen Brusselse rapgroep Le 77 hun laatste plaat Ultim uitbracht, wisten we eigenlijk al hoe het laat het was. Hoewel ze zeker…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Morgan - "Malaise"

Voor wie het Brusselse rapduo Le 77 al een tijdje volgt, zal Morgan zeker geen onbekende zijn. Hier en daar verzorgde hij…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.