Nieuwe singles

De vijf van “Den Beir” – 132

De temperaturen op de thermometer schieten weer de hoogte in en dat betekend dat de zomer voor de deur staat. Voor de 132ste keer selecteerden we weer een vijftal te ontdekken nummers die we aan jullie willen voorstellen. Laat je andermaal verrassen door de diversiteit van onze selectie. Vanaf heden met één kort zinnetje uitleg erbij, omdat muziek nu eenmaal centraal staat op deze site. Deze week is onze keuze gevallen op de onderstaande nummers:

El Ten Eleven – You Are Enough

Sterke opbouw, leuke gitaren en geen zang, El Ten Eleven weet hoe post rock gemaakt moet worden, we krijgen zelfs wat math rock invloeden.

Miya Folick – Stock Image

Later dit jaar komt haar eerste album uit, met “Stock Image” zou Miya zomaar eens een hit te pakken kunnen hebben. Zachte opbouw en een heel aanstekelijk refrein waarin ze haar stem tentoonspreidt, en talentje.

Jessie Munro – Under Fire

Soulvolle stem, een zacht gitaarlijntje en een optimistisch sfeertje, Jessie Munro weet duidelijk hoe ze een goed zacht pop nummer moet schrijven.

Feiler – Ruse

Heel vroeg tot rust komen, dat kan met Feiler. Een heel breekbaar nummer dat niet veel om het lijf heeft en net daarom weet te boeien.

Fox Grin – Shangri-La

Een kleine grin in de vocals die de stem wat ruwer maken en een heel groots refrein, heel leuk nummertje.

DANSEN DANSEN

Polar Youth – All Night (feat. Georgie Allen)

De debuutsingle van Polar Youth is er eigenlijk eentje van vorige week, maar hij klinkt zo goed en dansbaar dat we hem wel moesten delen. Feest!

3662 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Bleach Lab - "All Night"

Fans van melancholische rockmuziek zullen de Zuid-Londense formatie Bleach Lab hopelijk al in hun playlist hebben staan, anders moeten ze daar vandaag…
InstagramLiveRecensies

Dermot Kennedy @ Vorst Nationaal: Op zoek naar glorie

De vloek van de moeilijke tweede ging ook niet aan Dermot Kennedy voorbij. Terwijl zijn debuut Without Fear vier jaar geleden nog…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Mojo & The Kitchen Brothers - “Shangri-La”

Nu de lente officieel van start is gegaan lijkt ook het Belgische muzieklandschap volop in bloei te schieten. Tussen de releases van…

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.