Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Years & Years – “Palo Santo”

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Years & Years – “Palo Santo”

Misschien wordt het tweede album van Years & Years wel één van de beste popplaten van het jaar. Met Olly Alexander heeft de groep alvast een charismatische en opvallende zanger, die aandacht weet te trekken en enorm fascinerend is. Sinds de release van hun geslaagde debuutplaat Communion in 2015 ging het pijlsnel voor het Britse trio en stonden ze o.a. in een uitverkocht Vorst Nationaal en mochten ze een uitpuilende Barn op Werchter op de eerste festivaldag afsluiten. Drie jaar lang moesten fans wachten op nieuwe muziek, maar ze worden dubbel en dik beloond.

“Palo Santo” is de titeltrack van Years & Years’ tweede plaat. Ze namen uitgebreid de tijd om te werken aan nieuwe nummers en bewezen al met de reeds verschenen singles “Sanctify” en “If You’re Over Me” dat ze nog steeds even plezant zijn, maar ook de nieuwste single hoeft niet onder te doen. “Palo Santo” heeft een lager radiohit-gehalte in vergelijking met het eerste nieuw werk, maar weet net hierdoor te overtuigen. Geen overdreven beats, maar wel een rustig electropopnummer dat aan pit geen gebrek heeft en nog steeds met een hoog Years & Years-gehalte weet te pronken. Als het album kwalitatief aansluit bij de eerste drie nummers, mag Palo Santo alvast tot één van de beste popplaten van het jaar gerekend worden.

Na een meer dan geslaagde terugkeer op Werchter Boutique, staat Years & Years op 7 februari in de Lotto Arena.

1758 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Coely @ Ancienne Belgique (AB): Releaseparty tot de tweede macht

‘Ah, die van “Don’t Care”?’, hoorden we laatst toen we het over Coely hadden. Inderdaad, maar sinds vorige week heeft ze ook…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ellie Goulding - "By The End Of The Night"

Ellie Goulding zette gedurende enkele jaren de hitlijsten in vuur en vlam met nummers als “Burn” en “Love Me Like You Do“….
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Natalie Jane - "seeing you with other girls"

Natalie Jane wist al heel wat te bereiken in haar korte carrière, ook al is ze slechts achttien jaar. Ze deed mee…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.