Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Years & Years – “Palo Santo”

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Years & Years – “Palo Santo”

Misschien wordt het tweede album van Years & Years wel één van de beste popplaten van het jaar. Met Olly Alexander heeft de groep alvast een charismatische en opvallende zanger, die aandacht weet te trekken en enorm fascinerend is. Sinds de release van hun geslaagde debuutplaat Communion in 2015 ging het pijlsnel voor het Britse trio en stonden ze o.a. in een uitverkocht Vorst Nationaal en mochten ze een uitpuilende Barn op Werchter op de eerste festivaldag afsluiten. Drie jaar lang moesten fans wachten op nieuwe muziek, maar ze worden dubbel en dik beloond.

“Palo Santo” is de titeltrack van Years & Years’ tweede plaat. Ze namen uitgebreid de tijd om te werken aan nieuwe nummers en bewezen al met de reeds verschenen singles “Sanctify” en “If You’re Over Me” dat ze nog steeds even plezant zijn, maar ook de nieuwste single hoeft niet onder te doen. “Palo Santo” heeft een lager radiohit-gehalte in vergelijking met het eerste nieuw werk, maar weet net hierdoor te overtuigen. Geen overdreven beats, maar wel een rustig electropopnummer dat aan pit geen gebrek heeft en nog steeds met een hoog Years & Years-gehalte weet te pronken. Als het album kwalitatief aansluit bij de eerste drie nummers, mag Palo Santo alvast tot één van de beste popplaten van het jaar gerekend worden.

Na een meer dan geslaagde terugkeer op Werchter Boutique, staat Years & Years op 7 februari in de Lotto Arena.

1859 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Lenny Kravitz – Blue Electric Light (★★★½): Vintage Kravitz met een scheut Prince

“Let Love Rule”, “Mr Cab Driver”, “Are You Gonna Go My Way?”, “Always On The Run”, “Fly Away”, “It Ain’t Over ‘Till…
AlbumsRecensies

Rachel Chinouriri - What A Devastating Turn Of Events (★★★½): Struikelen, vallen en opgroeien

Rachel Chinouriri timmert geduldig aan haar carrière. Na de release van haar debuut-ep Mama’s Boy in 2019 werd ze opgepikt door Parlophone,…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single kenzie & ASTN - "close to you"

Ze begon haar carrière als danseres, maar kenzie staat tegenwoordig voornamelijk bekend om haar zangkunsten. Mackenzie Ziegler, zoals ze echt heet, vergaarde…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.