Nieuwe singles

Nieuwe single Years & Years – “Sanctify”

Years & Years is de veelbesproken synthpopband rond de excentrieke frontman Olly Alexander. Het grote succes van de band begon toen ze in 2015 verkozen werden tot de prestigieuze BBC Sound Of 2015. Vlak daarna releaste het trio hun single “King” en toen waren ze helemaal gelanceerd. Ze mochten zelfs op Rock Werchter spelen en vervulden die taak met verve. Diezelfde zomer nog lieten ze hun debuutalbum Communion op het grote publiek los. Drie jaar na de overwinning die de band lanceerde, zijn ze terug met hun nieuwe single “Sanctify” én een nieuwe haarkleur.

Years & Years was hun fans al enkele weken aan het teasen, maar nu is het er dan, de langverwachte nieuwe single. Het nummer draait grotendeels rond een eenvoudige beat en Olly’s vocals. Voor de rest bevat “Sanctify” geen uiterst meezingbaar refrein zoals “King”, of geen dansbare explosie zoals “Shine”. Maar dat maakt van de single absoluut geen slecht nummer. De band speelt enkele keren met meerstemmigheid en dat komt verrassend leuk uit de hoek. De fangirls zullen het nummer binnen de 24 uur kunnen meezingen en wij zijn blij met een nieuwe, frisse popsong.

De band valt te bewonderen op 16 juli tijdens Werchter Boutique, inclusief zwoele danspasjes van frontman Olly!

 

Related posts
AlbumsRecensies

Years & Years – Palo Santo (★★★½): Hete synthesizers om bij weg te smelten

Drie weken geleden stonden ze nog op het festivalterrein van Werchter Boutique, vandaag brengt de driekoppige band rond Olly Alexander een spiksplinternieuw…
LiveRecensies

Main Square Festival: Feesten als God in Frankrijk in de modder weliswaar.

Op vrijdag reisden we af naar Arras in Frankrijk om er het Main Square festival bij te wonen. Het festival had dit…
Filmpje van de week

Filmpje van de week 8 - 14 februari

Het was ons het weekje wel. Enkele fantastische clipjes krijgen jullie te zien verder in dit artikel. Liefdevolle liedjes voor een liefdevolle…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.