Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Tom Walker – “My Way”

Na het succesvolle “Leave A Light On” lost Tom Walker vandaag single “My Way”.  Walker zag zijn naam al terugkeren in de BBC Sound of 2018 longlist, mocht touren met namen als George Ezra, Gallant, Jake Bugg en The Script. Met zijn nieuwe single doet hij ons in elk geval uitkijken naar zijn optreden op Werchter over twee weken, waar hij The Slope mag bemannen op vrijdag.

Over het nummer zegt hij zelf alvast het volgende: ‘The song isn’t about getting everything you want te way you want it. More, that to get where you’re going, you have to overcome some major and unexpected obstacles. Succes or failure is never a straight line. It’s about how you deal with both the hight and lows – owing it all!’. Op zich een vrij eenvoudig nummer, zonder veel overdreven versieringen of uitsmijters, maar alsnog sterk en zeker de moeite. “My Way” is een nummer dat blijft hangen, fijn is voor tussendoor en toch ook wel aangenaam dansbaar blijkt. Helemaal Tom dus.

22 juni 2018

About Author

Ottilie Derycke


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief