Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tom Walker – “My Way”

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tom Walker – “My Way”

Na het succesvolle “Leave A Light On” lost Tom Walker vandaag single “My Way”.  Walker zag zijn naam al terugkeren in de BBC Sound of 2018 longlist, mocht touren met namen als George Ezra, Gallant, Jake Bugg en The Script. Met zijn nieuwe single doet hij ons in elk geval uitkijken naar zijn optreden op Werchter over twee weken, waar hij The Slope mag bemannen op vrijdag.

Over het nummer zegt hij zelf alvast het volgende: ‘The song isn’t about getting everything you want te way you want it. More, that to get where you’re going, you have to overcome some major and unexpected obstacles. Succes or failure is never a straight line. It’s about how you deal with both the hight and lows – owing it all!’. Op zich een vrij eenvoudig nummer, zonder veel overdreven versieringen of uitsmijters, maar alsnog sterk en zeker de moeite. “My Way” is een nummer dat blijft hangen, fijn is voor tussendoor en toch ook wel aangenaam dansbaar blijkt. Helemaal Tom dus.

Related posts
LiveRecensies

Paul Anka @ Kursaal Oostende: Goud roest niet

Paul Anka is een artiest die bij de oudere generatie geen introductie meer nodig heeft. In de jaren 50 zong hij als…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tom Walker - "Better Half of Me"

Tom Walker is bezig aan een luxe-editie van zijn album What A Time To Be Alive en heeft, naast de tracklist, ook…
LiveRecensies

Tom Walker @ Ancienne Belgique (AB): De logische volgende stap

De naam Tom Walker doet wellicht een lampje branden bij muziekliefhebbend Vlaanderen, want de Londense zanger scoorde vorig jaar een gigantische hit…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.