Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tash Sultana – “Salvation”

Vorig jaar was er uit het niets Tash Sultana. Deze Australische straatartieste brengt frisse gitaarsongs die laag voor laag worden opgebouwd aan de hand van haar loopstation. Haar songs vlogen over naar de andere kant van de wereld en ze kreeg de kans om op wereldtour te gaan met onder andere een stop op Rock Werchter 2017. Al die tijd tourde ze zonder album maar daar komt nu verandering in. Op 31 augustus komt haar debuutalbum Flow State uit. Daar krijgen we nu met “Salvation” een voorsmaakje van.

In tegenstelling tot haar voorgaande songs valt bij “Salvation” de gitaar een beetje weg op de achtergrond. Tash Sultana heeft een warme soulstem en ook bij dit nummer pakt ze er mee uit. Samen met de klanken van de synth bepalen ze de ondertoon van het nummer. Haar gitaarwerk sluit daar perfect bij aan, maar het valt wat weg ten opzichte van de begeleiding. Gelukkig krijgen we naar het einde toe wel het nodig gitaarwerk te horen waar we op zaten te wachten. “Salvation” is strak afgelijnd en weet perfect waar het naartoe moet. Al mocht het van ons soms wat vrijer zijn.

Facebook / Website / Instagram

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tash Sultana - "Willow Tree" (feat. Jerome Farah)

Dat er over enkele maanden een tweede langspeler van Tash Sultana verschijnt, is voor fans geen verrassing meer. Terra Firma zal Flow…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tash Sultana - "Beyond the Pine"

Eerder dit jaar kwam Tash Sultana al naar buiten met “Pretty Lady” en “Greed“, die allebei konden bekoren. De nummers maken deel…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tash Sultana - "Greed"

Over Tash Sultana spreken zonder “Jungle” te vermelden is haast onmogelijk. Het nummer zette haar niet alleen op de kaart, maar blijft…

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.