Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Alice Wonder – “Too Mad”

De alternatieve Spaanse scène is niet zo gekend voor vrouwenpower en wordt door heel wat radiozenders over het hoofd gezien. Onterecht want naast o.a. de opkomende zangeres Au/Ra en de indieband Hinds heeft de Spaanse muziekwereld nog heel wat topdames te bieden. Zo treedt nu ook Alice Wonder in de spotlight en wilt ze het succes van haar landgenoten evenaren. De Madridse singer-songwriter publiceerde covers van o.a. James Bay & Damien Rice op haar YouTube-kanaal en wist zo een contract met het platenlabel BMG te strikken, waarmee ze nu aan een debuutalbum werkt.

Alice Wonder heeft reeds drie nummers uit en heeft met de vierde release “Too Mad” meteen haar beste visitekaartje afgeleverd. We krijgen minimalistische pop met wereldmuziek invloeden, die samen voor een dromerige sfeer zorgen. De blaasinstrumenten vormen een echte meerwaarde voor het nummer en zorgen net voor dat tikkeltje meer dat nodig is om overeind te blijven. Het sterkste nummer van de opkomende Spaanse zangeres die zich zo misschien op de kaart weet te zetten. Wat ons betreft zal je nog veel horen over dit hese Spaanse stemgeluid.

 

1385 posts

About author
Certified pop-slet
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Dean Lewis - “Looks Like Me”

Dean Lewis brak in eigen land, Australië, door in 2016 met het prachtige “Waves”. De rest van de wereld wist hij in…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Coldplay - Music of the Spheres (★★½): Duidelijke spreidstand

Het is alweer tweeëntwintig jaar geleden dat Coldplays debuutalbum Parachutes verscheen en de wereld met verstomming sloeg. Hun ster rees snel verder…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Swansea Skag - "Too Mad"

Elke week ontdekken we nieuw talent dat we graag aan je voorstellen en één daarvan is nu Swansea Skag. De Amerikaan Mason…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.