Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Swansea Skag – “Too Mad”

Elke week ontdekken we nieuw talent dat we graag aan je voorstellen en één daarvan is nu Swansea Skag. De Amerikaan Mason Stover stampte het project nog maar redelijk recent uit de grond en bracht voorlopig nog maar één nummer uit. In het midwesten van de Verenigde Staten groeide het talent op als jongste van vijf kinderen in een zeer gelovige familie, maar inmiddels kon hij zich losrukken van religie en zich storten op zijn passie de muziek. Als zijn grootste inspiratiebronnen noemt Swansea Skag onder meer James Blake, Oasis en The Strokes. Op het zelfgeproduceerde “Too Mad” gunt hij ons een nieuwe, veelbelovende glimp van zijn eerste project you’ll be dead before you know it.

Jarenlang sleutelde Swansea Skag op zijn computer aan zijn muziek en dat lange groeiproces resulteert nu in het spannende “Too Mad”. Het nummer heeft even zijn tijd nodig om muzikaal op kruissnelheid te komen, maar de voorgaande strofes weten desondanks te boeien. Vooral de coole drums in een atypisch patroon zorgen voor scherpte op “Too Mad” die je als luisteraar attent bij de les blijft houden. Ook de rustieke gitaarmix valt in de smaak en maken het nummer grootser. De tekst mag dan wel zeer beperkt zijn, toch treffen de woorden raak en laten ze ook de ironische kant van Swansea Skag horen. Wij vinden “Too Mad” alvast een leuke kennismaking met Swansea Skag en zijn benieuwd wat zijn eerste project you’ll be dead before you know it in december nog allemaal te bieden heeft.

Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

1592 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Alice Wonder - "Too Mad"

De alternatieve Spaanse scène is niet zo gekend voor vrouwenpower en wordt door heel wat radiozenders over het hoofd gezien. Onterecht want…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.