Festivalnieuws, Muzieknieuwtjes

24 nieuwe namen voor Lokerse Feesten

Bij de Lokerse Feesten hebben ze vandaag de indoor affiche helemaal afgerond, samen met nog heel wat andere namen. Indoor zijn er heel wat elektronische namen bijgekomen en samen met dat ook de timetable. Op 3 augustus komt Bafana, VRWRK, Ed & Kim, Krystal Klear, FCL feat. Lady Linn en Hush Hefner erbij, op 4 augustus krijgen we Catwar & Lilihell en Yones er bij in de Red Bull Elektropedia en op 5 augustus wordt de indoor line-up compleet gemaakt door een Space Pirate Recordings night met Solace & Phase, Corrupted, Modestep, James Marvel en Cedex & Higher Underground.

Op 6 augustus heel wat Belgische darlings met Josephine, Sylvie Kreusch, Black Mamba, Témé Tan en Eefje De Visser (die moeten het wel opnemen tegen Clouseau en Niels Destadsbader op de grote kaai, dus dat zal een harde knoop zijn om door te hakken). Op 7 augustus komt huis-DJ Dirk Stoops buiten afsluiten en krijgen de kindjes over de middag ook wat. Op 8 augustus mag Eppo Jansen buiten de punkrock dag afsluiten en binnen draait El Cis de bands aan elkaar. Op 10 augustus mag de indierock dag afgesloten worden door de Hindu Radio dj’s. Op 11 augustus nog meer kindjes met Kapitein Winokio en op de laatste dag mogen Faisal X Hakim twee keer afsluiten, zowel indoor als outdoor!

Zowel combi-tickets als dagtickets voor de Lokerse Feesten zijn reeds online te koop!

15 juni 2018

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief