FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Crammerock komt met o.a. Miles Kane, Seasick Steve en Sigma in eerste lichting namen!

Voor velen is het de ideale afsluiter van de zomervakantie, terwijl het voor anderen het laatste zomerfestival van het jaar is. Ook dit jaar kan je in het eerste weekend van september op Crammerock terecht om er de tijd van je leven te beleven. Afgelopen edities stonden internationale kleppers zoals Ms Lauryn Hill, The Kooks, Paul Weller of Bloc Party op de affiche en stonden alle Belgische grootheden ook al op het podium in Stekene. Ook dit jaar gaat de organisatie niet voor minder want met de Brit Miles Kane (beter bekend als 1/2 van The Last Shadow Puppets) hebben ze meteen een mooie headliner weten te strikken. De Amerikaanse blues-icoon Seasick Steve staat eveneens helemaal bovenaan de affiche en zal dus ook deze zomer een Belgisch festival platspelen. Verder is ook de komst van o.a. het Britse dj-duo Sigma, het electroproject What So Not en de Belg Henri PFR net zoals de komst van onze Belgische rockers Equal Idiots en SONS bevestigd. Crammerock kleurt zijn affiche ook een beetje oranje en boekte met Kraantje Pappie, Bizzey en Famke Louise drie populaire acts die de eerste lichting namen compleet maken.

De ticketverkoop start maandag 9 juli.

 

1389 posts

About author
Certified pop-slet
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Miles Kane - “See Ya When I See Ya”

Tien jaar na Miles’ solodebuutalbum is z’n vierde plaat aan het popelen om de wereld in te trekken. Britse rocker Miles Kane…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Miles Kane - "Caroline"

We hebben er weer een tijdje op moeten wachten, maar begin volgend jaar krijgen we nog eens een soloplaat van Miles Kane…
LiveRecensies

Crammerock 2021 (Dag 2): Amper tijd om stil te blijven zitten

Dag twee van Crammerock 2021 begon grijs en kil, maar het duurde niet lang alvorens de zon door de wolken brak. Ondanks…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.