Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Esther & Fatou – “Home”

De tweede single van Esther & Fatou is een feit en het nummer heet “Home”. De twee Leuvense dames brachten vorig jaar al hun debuutsingle “At Night” uit. De twee omschrijven hun muziek als melancholisch en duister, maar toch klinken de nummers redelijk vrolijk. De folk nummers hebben een dromerig kantje en een luchtige sound. Zoals ze zelf zeggen: de nummers klinken misschien als Wonderland, maar Esther & Fatou sleuren je mee het konijnenhol in.

Het nieuwe nummer “Home” opent met percussie en de ietwat magische stemmen van Esther en Fatou. De percussie brengt veel sfeer met zich mee, net als de piano die erbij komt. De instrumenten zijn duidelijk hoorbaar en van elkaar te onderscheiden, terwijl de stemmen mooi in elkaar overvloeien. Bij Esther & Fatou gaat de muziek en zang hand in hand door de duistere nacht, maar op het einde van die nacht komen ze terug “Home”.

FacebookWebsite

638 posts

About author
Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Ola - "Long Night"

Misschien zijn er enkelen onder jullie die al van Ola hebben gehoord, maar onder het grote publiek is hij nog relatief onbekend….
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

De vijf van "Den Beir" (22 februari - 28 februari)

Er verschijnen wekelijks heel wat nieuwe liedjes, waarvan slechts een klein deel een recensie krijgt. De rest blijft vaak onbeschreven, zeker wanneer…
AlbumsRecensies

Rhye - Home (★★★½): Een perfecte synthese

Rhye heeft zich de afgelopen jaren steeds meer geprofileerd als hofleverancier van zwoele r&b-beats, begeleid door zijn betoverende stem. De muziek van…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.