Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Rolling Blackouts Coastal Fever – “The Hammer”

Het zijn momenteel drukke dagen voor Rolling Blackouts Coastal Fever uit Melbourne. Vorige week stonden het vijftal nog te schitteren in de AB Club in Brussel in het kader van hun Europese tour en nu komt de band alweer met nieuws op de proppen. Naast nummers van de French Press ep lieten ze in hun set ook heel wat nieuwe nummers van hun op 15 juni te verschijnen plaat Hope Downs horen, zo ook de nieuwste “The Hammer”.

De studioversie van “The Hammer” kan ons net als de live uitvoering helemaal overtuigen omwille van zijn zomerse vibes en strakke instrumentatie. De sound van Rolling Blackouts Coastal Fever is heel herkenbaar wat voornamelijk te danken is aan de kordate gitaarriffs die ook weer op “The Hammer” een belangrijke rol spelen. We zijn in ieder geval al zeer benieuwd wat Hope Downs nog allemaal te bieden heeft.

Rolling Blackouts Coastal Fever kan je op zaterdag 18 augustus in de Lift van Pukkelpop aan het werk zien.

Facebook

6 juni 2018

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief