Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lily Allen – “Lost My Mind”

Lily Allen was jarenlang één van de populairste Britse popsterren. Ze scoorde hit na hit, stond wereldwijd op de hoofdpodia van festivals en won heel wat prijzen. Hits zoals “It’s Not My Fair” en “Fuck You” kunnen door nagenoeg iedereen meegezongen of mee geneuried worden en zijn echte klassiekers van de late zeroes. In 2014 wou ze met haar plaat Sheezus een nieuwe weg inslaan, maar zowel bij fans als critici viel ze door de mand. Na een slechte platenverkoop, annuleerde ze haar arena tour waaronder ook een show in Vorst Nationaal wegens een tegenvallende ticketverkoop. Vier jaar na de flop keert ze terug en probeert ze haar fouten weer recht te trekken.

Binnen een week brengt ze haar comeback-plaat Shame uit, waarvan we reeds drie nummers kennen. De drie singles zijn zeer verschillend en dus was het niet echt duidelijk voor welke sound Allen uiteindelijk zou gaan. Het nieuwe nummer “Lost My Mind” is een zeer melodieus, elektronisch nummer waarin ze nog eens bewijst dat ze nog steeds goede popnummers kan schrijven. Ze bracht het nummer midden april al tijdens haar comebackshow in de Botanique, maar in tegenstelling tot die avond, klinkt het nummer nu wel afgewerkt. De nieuwe single is alvast de sterkste song van haar nieuwe era en geeft ons terug hoop in een meer of minder sterke terugkeer.

Wie er in April in de Botanique niet kon bij zijn, kan op zondag 5 augustus naar Ronquieres waar de Britse zangeres het hoofdpodium zal afsluiten.

1787 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

shame @ Ancienne Belgique (AB Ballroom): Samen fit

Als shame in het land is dan kan je er prat op gaan dat wij ook aanwezig zijn! Het Britse vijftal luidde…
AlbumsFeatured albumsRecensies

shame - Food for Worms (★★★★): Kleine jongens worden groot

Het is vaak heel leuk om bands muzikaal duidelijk ouder te zien worden, zeker als dat zo goed blijkt te gaan als…
FeaturesInterviewsUitgelicht

Interview shame: ‘Dit album is een Mercedes, het volgende wordt een ruimteraket’

De Britse postpunkers van Shame brengen komende vrijdag een nieuw album uit, Food For Worms. Nadat meerdere schrijfsessies niets opleverden, werd de…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.