Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single AJ Tracey & Not3s – “Butterflies”

AJ Tracey behoort momenteel tot één van onze favoriete grime artiesten en dat met goede reden. De Londonse grime-rapper brengt met de regelmaat van de klok sterke nummers en ep’s uit en ook met zijn strakke live shows heeft hij ons al meerdere malen van zijn kunnen weten te overtuigen. Voor zijn nieuwste “Butterflies” werkte hij samen met een andere grimegrootheid, Not3s, en krijgen we een zomers nummer met heel veel feelgood vibes.

“Butterflies” klinkt zoals boven vermeld heel zomers en toont een ander facet van AJ Tracey. Zijn vorige releases bulkten van de energie en zelfs wat bombast, maar al met zijn vorige single “Mimi” mochten we kennis maken met een nieuwe sound van AJ Tracey. Persoonlijk zijn we wat meer fan van het materiaal dat meer in de lijn van ep Secure the Bag! ligt, maar dat neemt niet weg dat “Butterflies” heel lekker in de oren ligt en een positieve sfeer verspreidt. Benieuwd of AJ Tracey de iets meer commerciële richting zal volgen of zich terug weer wat meer naar zijn oud materiaal zal oriënteren.

AJ Tracey staat op vrijdag 13 juli in de Boombox op Dour!

Facebook

1 juni 2018

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief