Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single AJ Tracey & Not3s – “Butterflies”

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single AJ Tracey & Not3s – “Butterflies”

AJ Tracey behoort momenteel tot één van onze favoriete grime artiesten en dat met goede reden. De Londonse grime-rapper brengt met de regelmaat van de klok sterke nummers en ep’s uit en ook met zijn strakke live shows heeft hij ons al meerdere malen van zijn kunnen weten te overtuigen. Voor zijn nieuwste “Butterflies” werkte hij samen met een andere grimegrootheid, Not3s, en krijgen we een zomers nummer met heel veel feelgood vibes.

“Butterflies” klinkt zoals boven vermeld heel zomers en toont een ander facet van AJ Tracey. Zijn vorige releases bulkten van de energie en zelfs wat bombast, maar al met zijn vorige single “Mimi” mochten we kennis maken met een nieuwe sound van AJ Tracey. Persoonlijk zijn we wat meer fan van het materiaal dat meer in de lijn van ep Secure the Bag! ligt, maar dat neemt niet weg dat “Butterflies” heel lekker in de oren ligt en een positieve sfeer verspreidt. Benieuwd of AJ Tracey de iets meer commerciële richting zal volgen of zich terug weer wat meer naar zijn oud materiaal zal oriënteren.

AJ Tracey staat op vrijdag 13 juli in de Boombox op Dour!

Facebook

2031 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude BekendenRecensies

Nieuwe single Tom Odell – “Black Friday”

Wie Tom Odell zegt, zegt melancholische muziek. De Britse singer-songwriter kreeg een maand geleden nog de festivalbeker van StuBru voor ‘Beste Meezinger’ voor…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tom Odell - "Butterflies" (feat. AURORA)

Tom Odell is gekend als de artiest die in 2013 het nummer releasete dat iedereen zonder problemen kan meekwelen, namelijk “Another Love”….
InstagramLiveRecensies

Couleur Café (Festivaldag 3): De laatste energiestoten

Om de laatste dag van Couleur Café goed in te zetten, was de zon ook eens van de partij. Onder het alziend…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.