Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Nicky Jam – “Live It Up” ft Era Istrefi & Will Smith

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Nicky Jam – “Live It Up” ft Era Istrefi & Will Smith

Binnen enkele weken is het weer zover, het wereldkampioenschap voetbal. En geen WK gaat voorbij zonder een officieel WK-lied. Iedereen herinnert zich wellicht het nummer “Waka Waka” van Shakira dat in 2010 gekozen werd als het officiële nummer voor het wereldkampioenschap in Zuid-Afrika.

Dit jaar gaat het WK natuurlijk door in Rusland, maar toch werd er opnieuw gekozen voor een Zuiders nummer. Vooral in Zuid-Amerika is Nicky Jam een echt fenomeen. Op “Live It Up” krijgt hij de hulp van de Kosovaars-Albanese zangeres Era Istrefi en zelfs van de Amerikaanse acteur en gelegenheidszanger Will Smith. Een multicultureel onderonsje dus. Wanneer je hoort dat de productie voor het nummer dan ook nog eens in handen is van Diplo dan denk je dat alle ingrediënten waarschijnlijk wel aanwezig zijn voor een fantastisch nummer. De teleurstelling is echter groot wanneer je het nummer voor het eerst hoort. Daar waar een WK-nummer je in een echte feeststemming zou moeten brengen, wil je bij het horen van dit nummer gewoon zo ver mogelijk van de boxen gaan staan.

De beat is hyperkinetisch, de tekst flauwtjes en de vocals gewoonweg ondermaats. Zelfs Will Smith kan dit nummer niet naar een hoger niveau tillen. We kunnen alleen maar hopen dat de Rode Duivels het op het WK beter zullen doen dan dit nummer in de hitlijsten.

Youtube / Twitter / Website

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Era Istrefi - "Idiot"

Hoewel we de neiging hebben om voor nieuwe muziek altijd richting Amerika en het Verenigd Koninkrijk te kijken, loont het soms ook…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Black Eyed Peas, Shakira & David Guetta - "DON'T YOU WORRY"

Black Eyed Peas. Ooit werd elk lied dat de Amerikanen uitbrachten zonder twijfel een gigantische hit. De drie mannen en Fergie leken…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Aluna - "Forget About Me"

Het Britse duo AlunaGeorge wist zich de afgelopen tien jaar meermaals naar de top van verschillende dance hitlijsten te duwen. Met een…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.