banner

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Emma Bale – “Cut Loose”

Op 15-jarige leeftijd je eerste dikke hit scoren? Emma Bale deed het met haar Kodaline cover “All I Want”. In 2014 nam ze deel aan het eerste seizoen van The Voice Kids en werd op slag beroemd. Een jaar later zat ze samen met Hans Francken in de studio en werkte ze aan haar debuut-ep My World Untouched waaruit ook de succesvolle single “Run” voortvloeide. Met Milow scoorde ze in datzelfde jaar haar eerste nummer één hit en  op o.a. Pukkelpop, de Lokerse Feesten en Crammerock mocht ze afgelopen zomer laten zien dat ze een echt popprinsesje is. Met de nieuwe single kunnen we de ‘-je’ alvast laten vallen.

Emma Bale heeft haar schattige gitaarnummers achterwege gelaten en staat nu voor tropicalpop. De nieuwe single “Cut Loose” is misschien wel haar beste nummer tot nu toe en kan een echte hit worden. De song doet ons wat aan het vrolijke van Sigrid denken en blijft door het aanstekelijke refrein meteen hangen. In November toonde Emma Bale in de AB Club al wat we van haar kunnen verwachten en het nieuwe nummer lost alle verwachtingen in. Komende zomer staat Emma Bale op Rock Werchter, wat misschien wel de startschot voor een internationale carrière kan betekenen en met de nieuwe single zou dat alvast meer dan terecht zijn.

1420 posts

About author
Certified pop-slet
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

The War On Drugs, Royal Blood en nog drie nieuwe namen voor Werchter 2022!

De sint komt dit jaar wat vroeger in Werchter en brengt maar liefst vijf cadeautjes mee voor het jaarlijkse festival dat daar…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Zeal & Ardor - "Golden Liar"

Het Zwitsers-Amerikaanse Zeal & Ardor is het ultieme bewijs dat metalmuziek, vijftig jaar na haar bestaan, innoverend kan blijven. De groep rond…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Måneskin komt naar Rock Werchter 2022!

Måneskin, het is misschien wel de poprockrevelatie van het jaar. Na een overwinning op het Eurovisiesongfestival trok de band al gauw door…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.