Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Emma Bale – “Cut Loose”

Op 15-jarige leeftijd je eerste dikke hit scoren? Emma Bale deed het met haar Kodaline cover “All I Want”. In 2014 nam ze deel aan het eerste seizoen van The Voice Kids en werd op slag beroemd. Een jaar later zat ze samen met Hans Francken in de studio en werkte ze aan haar debuut-ep My World Untouched waaruit ook de succesvolle single “Run” voortvloeide. Met Milow scoorde ze in datzelfde jaar haar eerste nummer één hit en  op o.a. Pukkelpop, de Lokerse Feesten en Crammerock mocht ze afgelopen zomer laten zien dat ze een echt popprinsesje is. Met de nieuwe single kunnen we de ‘-je’ alvast laten vallen.

Emma Bale heeft haar schattige gitaarnummers achterwege gelaten en staat nu voor tropicalpop. De nieuwe single “Cut Loose” is misschien wel haar beste nummer tot nu toe en kan een echte hit worden. De song doet ons wat aan het vrolijke van Sigrid denken en blijft door het aanstekelijke refrein meteen hangen. In November toonde Emma Bale in de AB Club al wat we van haar kunnen verwachten en het nieuwe nummer lost alle verwachtingen in. Komende zomer staat Emma Bale op Rock Werchter, wat misschien wel de startschot voor een internationale carrière kan betekenen en met de nieuwe single zou dat alvast meer dan terecht zijn.

1787 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Twee annulaties en vervangers voor Rock Werchter 2023

Een festival organiseren gaat altijd gepaard met enkele onverwachte wijzigingen en ook Rock Werchter blijft daar niet van gespaard. Het festival maakt…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Rock Werchter maakt timetable bekend en voegt Charlotte de Witte toe aan line-up

Rock Werchter kondigde eerder al aan dat de line-up compleet was, maar heeft nu om de eerste werkweek van de wisselvallige paasvakantie…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Rock Werchter maakt affiche compleet met Zwangere Guy, Kasabian, Inhaler en meer!

We werden de afgelopen week overspoeld door festivalnieuws, maar de grootste vloedgolf komt er vandaag dankzij Rock Werchter. Het festival maakt zijn…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.