Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Emma Bale – “Cut Loose”

Op 15-jarige leeftijd je eerste dikke hit scoren? Emma Bale deed het met haar Kodaline cover “All I Want”. In 2014 nam ze deel aan het eerste seizoen van The Voice Kids en werd op slag beroemd. Een jaar later zat ze samen met Hans Francken in de studio en werkte ze aan haar debuut-ep My World Untouched waaruit ook de succesvolle single “Run” voortvloeide. Met Milow scoorde ze in datzelfde jaar haar eerste nummer één hit en  op o.a. Pukkelpop, de Lokerse Feesten en Crammerock mocht ze afgelopen zomer laten zien dat ze een echt popprinsesje is. Met de nieuwe single kunnen we de ‘-je’ alvast laten vallen.

Emma Bale heeft haar schattige gitaarnummers achterwege gelaten en staat nu voor tropicalpop. De nieuwe single “Cut Loose” is misschien wel haar beste nummer tot nu toe en kan een echte hit worden. De song doet ons wat aan het vrolijke van Sigrid denken en blijft door het aanstekelijke refrein meteen hangen. In November toonde Emma Bale in de AB Club al wat we van haar kunnen verwachten en het nieuwe nummer lost alle verwachtingen in. Komende zomer staat Emma Bale op Rock Werchter, wat misschien wel de startschot voor een internationale carrière kan betekenen en met de nieuwe single zou dat alvast meer dan terecht zijn.

1209 posts

About author
Certified pop-slet
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Emma Bale - "moonchild"

Emma Bale heeft al heel wat weten te bereiken op jonge leeftijd en dat zonder een album uit te brengen. Nadat ze…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Emma Bale - "everything you are"

Emma Bale zou afgelopen zomer al voor de tweede keer op het grote Rock Werchter hebben gestaan. Op zich niks superspeciaals, maar…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Emma Bale - "greedy"

Emma Bale heeft zich heel lang teruggetrokken om zich helemaal te focussen op het maken van haar debuutalbum, dat nu al bijna…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.