Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle RAVVEL – “Pick Your Poison”

RAVVEL, een Belgische zangeres die momenteel in Antwerpen woont, kan misschien wel één van de revelaties van het jaar worden. Ze schreef nummers voor internationale en nationale projecten, maar nu besloot ze zichzelf eens in de spotlights te zetten. In 2015 scoorde ze samen met de Noorse producer Broiler een hit met “Wild Eyes”, maar sindsdien hebben we geen nieuw werk van de Vlaamse zangeres te horen gekregen. Drie jaar later wil ze het helemaal alleen proberen en is ze klaar om een eerste ep te lossen, waaruit we nu de eerste single te horen krijgen.

“Pick Your Poison” is haar debuutsingle als solo-artiest en die lost alle verwachtingen in. De 25-jarige dame trok naar Stockholm om haar muzikaal project verder vorm te geven en kreeg er de hulp van o.a. Per Eklund (Alessia Cara, Sigrid, Ane Brun) and Charlee Nyman (The Chainsmokers, Adrian Lux, Kristian Anttila). “Pick Your Poison” is een toegankelijk nummer zonder te mainstream te klinken en is wat ons betreft een veel belovend debuut. Als ze op dit niveau blijft verder gaan, kan ze zich voegen bij de Belgische club van kwalitatieve popacts.

25 mei 2018

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief