Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Première: Nieuwe singles RAVVEL + POLTROCK – “Stay” / “Leave”

Hooverphonic heeft al vele zangeressen gehad en Nina Sampermans is er daar eentje van. Tussen Noémie Wolfs en Luka Cruysberghs telde de iconische Belgische band twee frontvrouwen en een frontman. Deze unieke Hooverphonic samenstelling is intussen jammer genoeg opgeborgen op zolder, maar nu daalt Nina de zoldertrap opnieuw alleen af als RAVVEL. Of toch niet helemaal alleen. Samen met producer David Poltrock maakte ze nu twee nummers. POLTROCK werkte al samen met onder meer Triggerfinger, Portland en opnieuw Hooverphonic.

“Stay” en “Leave” zijn twee nummers die met elkaar verbonden zijn. Samen vertellen de verschillende visies in één situatie. Blijven of vertrekken is de vraag. Als het van ons afhangt kan beide. De twee liedjes worden gedreven door het warme pianowerk van POLTROCK en bedekt door de dromerige stem van RAVVEL. In dit geval is één plus één twee keer melancholie in de puurste vorm. Beide nummers zijn vrij kort, maar het ene beluisteren, nodigt uit om het andere ook op te zetten. RAVVEL en POLTROCK doen ons niet één, maar twee keer genieten met hun dubbele single.

RAVVEL: FacebookInstagram

POLTROCK: FacebookInstagram

19 maart 2020

About Author

Robbe Rooms Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief