Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Panic! At The Disco – “High Hopes”

Op 22 juni verschijnt Pray For The Wicked de nieuwe plaat van Panic! At The Disco. Daaruit kregen van de band al twee nummers. “Say Amen (Saturday Night)” en “(Fuck A) Silver Lining” lieten ons met gemengde gevoelens achter, maar dankzij “High Hopes” krijgen we toch weer hoop op een fijne plaat. De band draait nu trouwens volop rond frontman Brendon Urie en hierdoor krijgt de muziek ook veel meer een pop invloed, iets wat wel fijn klinkt.

Live is dit blijkbaar allemaal erg indrukwekkend en met “High Hopes” heeft Panic! At The Disco terug een hit te pakken. Het nummer begint met toeters en bellen en doet daarmee wat aan Bastille denken. Daarna ontploft het wat meer met de hulp van Uries stem. Die opgetogen sfeer blijft gedurende het hele nummer trouwens  hangen en bijgevolg kan je “High Hopes” na één luisterbeurt al direct meezingen. Theatraal maar toch toegankelijk, heel fijn nummer.

23 mei 2018

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief