Festivalnieuws, Muzieknieuwtjes, Uitgelicht

Dansende Beren presenteert zijn eerste festival!

Op 11 augustus kan je in Trax Roeselare terecht voor de eerste editie van het Dansende Beren festival. Op de line-up staan zes up and coming bands die ons bij Dansende Beren nauw aan het hart liggen. Danny Blue & The Old Socks bijvoorbeeld, de Antwerpse surf pop rockers die we al even volgen. Ze waren dit jaar finalisten van de Nieuwe Lichting en behoorden ook tot de laatste tien bij Humo’s Rock Rally. Of Ivy Falls, het project van Fien Deman (I Will, I Swear) dat zachte indie folk serveert. Verder hebben we ook enkele winnaars op ons affiche staan. Zo wonnen de americana rockers van The Calicos Humo’s Rock Rally en kreeg het post punk gezelschap van Sunflower de eerste plaats op Westtalent. Verder verwelkomen we ook nog de blues rockers van RAMAN. en de snedige rockers van Millbrooks.

Zes opkomende, Belgische topbands en dat allemaal voor de prijs van 0 euro! We hopen daarom dat we een hele boel Dansende Beren fans kunnen verwelkomen op ons festival om er samen eens van fijne muziek te genieten. Zet jullie aanwezig op ons Facebook event zodat jullie geen updates missen en nodig je muzikale vrienden uit. Zaterdag 11 augustus, Trax Roeselare, be there! Dit festival wordt in samenwerking met Stad Roeselare en K-Trolle georganiseerd.

Timings voor het festival:
14u: Deuren open
15u – 15u45: Millbrooks
16u30 – 17u10: RAMAN.
17u55 – 18u35: Sunflower
19u20 – 20u05: Ivy Falls
20u50 – 21u35: Danny Blue And The Old Socks
22u15 – 23u: The Calicos
Vanaf 23u: Afterparty in de bar.

23 mei 2018

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief