Muzieknieuwtjes

Concerttip: Garage rock met Ty Segall en zes anderen in Trix op 26 mei

Op zaterdag 26 mei mogen de liefhebbers van de betere garagerock met stip aanduiden in de agenda. Dan komt namelijk Ty Segall met zijn Freedom Band naar Trix in Antwerpen. Meer nog, naast de levende legende uit Californië, krijgen we nog zes extraatjes er bij, gewoon omdat het kan. Organisator Metadrone haalt alles uit de kast om er een fantastische avond van te maken, en daar twijfelen wij dan ook niet aan. Ty Segall is een must see live, hij weet altijd weer te verrassen door zijn straffe liveshow, vette riffs en verrassende keuzes. Dit keer met The Freedom Band (Mikal Cronin (basgitaar), Charles Moothart (drummer), Emmett Kelly (gitaar) en Ben Boye (piano). Hij stelt er zijn laatste plaat Freedom’s Goblin voor en als je die gehoord hebt, weet je dat het goed zal zijn.

Naast Ty Segall krijgen we nog twee Belgen met The Glücks en Tubelight. Verder komt ook nog Ed Schrader’s Music Beat, noisy pop punk dat verschroeiend en experimenteel is, Mike Donovan bekend van Sic Alps maar nu vooral solo, Reverend Beat-Man and Nicole Izobel Garcia dat gefreakte soul garage rock brengt samen met Garcia, een dame verkleed als non (we verzinnen dit niet), geschift maar geniaal en tot slot is er ook nog The Oblivians die grondlegger zijn van het garage rock genre. Al twintig jaar bezig, maar nog lang niet uitgeteld.

Tickets zijn nog steeds te koop via deze link, maar wacht niet te lang want het zijn al de laatste!

21 mei 2018

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief