Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Protoje feat. Chronixx – “No Guarantee”

Sinds 2005 draait de Jamaicaan Protoje nu al mee in de reggaewereld en hij is tegenwoordig populairder dan ooit, ook buiten het Caribische eiland. Zijn voorlopig laatste plaat Ancient Future verscheen in 2015 en kon op heel wat lof rekenen van de muziekpers en zijn fans. Op 29 juni verschijnt zijn nieuw album A Matter of Time waarop men onder andere ook de nieuwe samenwerking “No Guarantee” met zijn goede vriend Chronixx zal vinden.

“No Guarantee” is een moderne reggae song die heel wat good vibes verspreid, maar je ook aan het denken zet (‘People got expactations. Will they love you? No guarantee’). De stemmen van de twee reggae grootheden vullen elkaar uitstekend aan en krijgen je meteen mee. “No Guarentee” is niet de eerste samenwerking van de twee, ze brachten in 2014 al “Who Knows” uit, en op de nieuwe plaat van Protoje staat er nog een andere samenwerking van de twee. Het is dus nog heel even wachten op die nieuwe plaat van Protoje, maar met het zomerse “No Guarantee” zijn we nog een tijdje zoet!

Zowel Protoje alsook Chronixx spelen deze zomer op een festival in Belgie: Chronixx op 30 juni op Couleur Café en Protoje met zijn band The Indiggnation op 13 juli op Dour!

Facebook

A Matter of Time 

  1. Flames (feat. Chronixx)
  2. Blood Money
  3. Mind of a King
  4. Like This
  5. Bout Noon
  6. A Matter of Time
  7. No Guarantee (feat. Chronixx)
  8. Lessons
  9. Truths & Rights (feat. Mortimer)
  10. Camera Show
1572 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Koffee - "West Indies"

Ze was amper zeventien toen Koffee doorbrak en gebombardeerd werd tot een van de grootste reggaebeloftes van het het decennium. Grootheden als…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Chronixx - "Safe N Sound"

Reggae is na al die jaren nog steeds een zeer geliefkoosd genre en dat heeft dit onder meer aan Chronixx te danken….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Protoje feat. Wiz Khalifa - "A Vibe"

Wie aan reggae denkt deze dagen, denkt aan Protoje. De Jamaicaanse zanger behoort tot een van de grootste reggaeartiesten van deze generatie….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.