Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single White Denim – “Magazin”

Een tweetal jaar geleden verscheen Stiff, het laatste album van White Denim. Het lijkt er niet op dat de band bij de pakken bleef zitten, want in augustus van dit jaar krijgen we daar alweer een opvolger op. Performance heet dat album en die komt er aan op 24 augustus. Vandaag krijgen we daaruit en eerste single “Magazin”. Nog meer goed nieuws, op 17 november speelt de band in Trix. Allen daarheen zouden we zomaar eens durven zeggen!

De formule van White Denim blijft ongewijzigd op “Magazin”. Een zomers geluid, enkele sixties psychedelische invloeden en vooral een amalgaam van riffs die je een heel goed gevoel geven. De blazers en het leuke orgeltje geven in combinatie met de zwoele vibe, een heel goeie indruk van waar White Denim voor staat. Het is allemaal zeer sfeervol, met een chaotisch tintje. Zo hebben we onze muziek graag.

9 mei 2018

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief