Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Blu Samu – “Sade Blu”

De Brusselse, maar oorspronkelijk Antwerpse, hip hop en soul artieste Blu Samu kwam in 2017 in de spotlights te staan en werd begin dit jaar door ons verkozen tot ‘Een Grote Beer Van Morgen‘. Haar eerste single “I Run” kreeg meteen een fantastische videoclip waar o.a. Zwangere Guy en Le 77 in te zien zijn. Verder maakte ze reeds deel uit van Niveau 4, verzorgde ze het voorprogramma van de Britse superster in spe IAMDDB, onze eigen Coely, stond ze in de Orangerie van de Botanique, … . Blu Samu wordt met de dag bekender en mag uitkijken naar een fantastische zomer met shows op o.a. Best Kept Secret, DOUR en Les Ardentes op de agenda.

Het is nog maar de tweede officiële single-release van de opkomende ster, maar het is er één om meteen in je playlist te zetten. Blu staat ondertussen bekend voor haar laidback hip hop vol soul en “Sade Blu” is daar het perfecte voorbeeld van. Het is een ‘sit back and relax’-nummer, waarop je Blu’s spannende, diepe soul stem hoort. Na het iets snellere “I Run”, waarin ook haar rap skills aan bod kwamen, doet Blu Samu het nu wat rustiger zonder te vervelen. Het is bij deze bevestigd: Blu Samu is officieel de nieuwste grote beloftevolle urban-act die ons land te bieden heeft!

7 mei 2018

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief