Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single HAEVN – “Love Is A Game”

Drie weken voor de release van hun debuutplaat Eyes Closed komt HAEVN met een nieuwe single. “Love Is A Game” is een atypische dansbare popsong. Langzaam opbouwend met een uitgebreide intro waarbij het refrein lang op zich laat wachten. Maar dan heb je ook wat! Op een zomerse dag is dit het nummer dat je op repeat wil hebben.

Als luisteraar krijg je met de intro ruim de tijd om de sfeer in je op te nemen. De dansbare vibe wordt op een heel organische manier opgebouwd. Bij de titel “Love Is A Game” denk je meteen aan een ontzettend cliché nummer en laat dat het nu net niet zijn. Het zou HAEVN niet zijn als het een heel andere twist heeft gekregen. Daarmee zien we ook meteen een andere kant van de band. Waar “Fortitude” nog een heel filmisch nummer was en “Back In The Water” vooral wist te betoveren door de mooie vocalen, ligt “Love Is A Game” vanaf de eerste luisterbeurt makkelijker in het oor. Toegankelijker, vooral wanneer je eenmaal bij het refrein aangekomen bent. Daar moet je wel zo’n twee minuten geduld voor hebben, maar we kunnen je alvast verklappen dat het zeker ‘worth it’ is!

Een concert op Belgische bodem, daarop is het nog even wachten. Wat er wel aankomt is de release van Eyes Closed op 25 mei.

Facebook / Twitter / Instagram / Website

4 mei 2018

About Author

Leni Sonck


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief