Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Troye Sivan – “Bloom”

In Zuid-Afrika geboren, afkomstig uit Australië, maar wonend te Los Angeles. De 22-jarige zanger Troye Sivan is een man van de wereld. Nadat hij onder meer meespeelde in X-Men, kwamen ook op muzikaal vlak de eerste successen binnen. In 2014 tekende hij een contract bij platenlabel EMI en bracht hij zijn eerste EP TRXYE uit. In 2015 volgde dan de debuutplaat Blue Neighbourhoud die enkel lovende kritieken kreeg en in Amerika zelfs de top 10 haalde. In 2017 kwam dan de Martin Garrix samenwerking “There For You”, zijn eerste nummer sinds de debuutplaat. Anno 2018 is de tweede plaat van de jonge knaap gepland en de eerste drie singles hebben we nu al.

We kregen dit jaar tot dusver al twee nummers van Troye. “My My My!” klonk enorm poppy en radiovriendelijk, terwijl “The Good Side” een dromerige ballade was. Het nieuwe nummer “Bloom” is dan weer gelijkaardig aan de eerste single. Het uptempo dreampop lied zweeft doorheen je brein en laat je op een sensuele manier dansen. Het nummer leunt mooi aan bij wat we van Troye al kennen en dat zal de fans bekoren. In tijden waarin popsterren steeds op zoek gaan naar spannende metamorfoses (die uiteindelijk niet zo spannend lijken… ‘We look at you Taylor!’) blijft Troye gewoon zichzelf en dat legt hem geen windeieren. Een leuk nieuw nummer van een jonge, queer zanger!

1532 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lauv - "Kids Are Born Stars"

Lauv is een popartiest die al sinds 2014 actief is in het muzieklandschap. Toch moesten we tot 2020 wachten op zijn debuutalbum…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle JORAN - "Julia"

Dat er veel muzikanten in Gent vertoeven, hoeven we niet meer te zeggen. Naast de oude rotten in het vak, wonen er…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Wu Qing-Feng & AURORA - "Storm"

Wat we alvast kunnen stellen over deze single is dat het een zeer unieke samenwerking is. De Noorse zangeres AURORA brak in…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.