Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Labrinth, Sia & Diplo (LSD) – “Genius”

Vandaag kregen we de geboorte van een wel heel opmerkelijke nieuwe popgroep. De supergroep LSD bestaat niet uit de minste drie: zanger en rapper Labrinth, zangeres Sia en producer Diplo bundelen samen hun krachten. Het gaat bovendien niet om een eenmalige single, integendeel, we mogen in de toekomst nog veel meer muziek van het trio verwachten.

“Genius” is het eerste nummer dat we van LSD te horen krijgen. Van zo’n trio verwacht je natuurlijk grootste dingen en die verwachtingen worden voor het overgrote deel zeker ingelost. Sia en Labrinth nemen elk om beurt de strofes en het refrein voor hun rekening terwijl Diplo de productie in goede banen leidt. “Genius” is een popnummer met een klein hoekje af. LSD is naast een verwijzing naar de beginletter van de drie natuurlijk ook een verwijzing naar de partydrug. De bedoeling van hun muziek is dan ook om de luisteraars in hogere sferen te brengen. Die hogere sferen worden in dit eerste nummer nog niet helemaal bereikt, maar het is duidelijk dat dit nieuw supeteam heel wat potentieel in zich heeft.

De komende maanden mogen we hoogstwaarschijnlijk nog meer nieuw materiaal verwachten van het drietal. Wij zijn alleszins zeer benieuwd. Diplo staat morgenavond in de AB in Brussel en deze zomer op Dour. Daar mogen we zeker ook dit nieuwe materiaal verwachten.

Diplo / Sia / Labrinth

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Labrinth - "I'm Tired" & "Yeh I Fuckin' Did It"

Wat uit de mouw van Labrinth komt, verandert in een klein kunstwerk. De Britse singer-songwriter en producer is bij het grote publiek…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Aluna - "Forget About Me"

Het Britse duo AlunaGeorge wist zich de afgelopen tien jaar meermaals naar de top van verschillende dance hitlijsten te duwen. Met een…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Diplo & Damian Lazarus - "Don't Be Afraid" (feat. Jungle)

Wie Diplo niet kent van zijn solowerk als dj en producer, kent hem ongetwijfeld als lid van Major Lazer of van LSD…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.