Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Labrinth, Sia & Diplo (LSD) – “Genius”

Vandaag kregen we de geboorte van een wel heel opmerkelijke nieuwe popgroep. De supergroep LSD bestaat niet uit de minste drie: zanger en rapper Labrinth, zangeres Sia en producer Diplo bundelen samen hun krachten. Het gaat bovendien niet om een eenmalige single, integendeel, we mogen in de toekomst nog veel meer muziek van het trio verwachten.

“Genius” is het eerste nummer dat we van LSD te horen krijgen. Van zo’n trio verwacht je natuurlijk grootste dingen en die verwachtingen worden voor het overgrote deel zeker ingelost. Sia en Labrinth nemen elk om beurt de strofes en het refrein voor hun rekening terwijl Diplo de productie in goede banen leidt. “Genius” is een popnummer met een klein hoekje af. LSD is naast een verwijzing naar de beginletter van de drie natuurlijk ook een verwijzing naar de partydrug. De bedoeling van hun muziek is dan ook om de luisteraars in hogere sferen te brengen. Die hogere sferen worden in dit eerste nummer nog niet helemaal bereikt, maar het is duidelijk dat dit nieuw supeteam heel wat potentieel in zich heeft.

De komende maanden mogen we hoogstwaarschijnlijk nog meer nieuw materiaal verwachten van het drietal. Wij zijn alleszins zeer benieuwd. Diplo staat morgenavond in de AB in Brussel en deze zomer op Dour. Daar mogen we zeker ook dit nieuwe materiaal verwachten.

Diplo / Sia / Labrinth

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sia - "Incredible" (feat. Labrinth)

De tijd dat Sia bovenaan de hitlijsten stond, ligt al enige tijd achter ons. Popalbums 1000 Forms of Fear en This Is Acting…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sia & Kylie Minogue - "Dance Alone"

Enkele jaren terug was de Australische zangeres Sia niet weg te slaan van de radio: “Cheap Thrills“, “Chandelier” en “Flames” zorgden ervoor…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sia - "Gimme Love"

Sia, ooit at de hele wereld uit haar handen en stond ze continu bovenaan de hitlijsten met nummers als “Chandelier” en “Cheap…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.