Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Melanie Faye & Mac DeMarco – “Eternally 12”

Mac DeMarco heeft eigenlijk geen introductie nodig. De Canadees is een icoon in de indie-scene en leverde met This Old Dog een van de beste platen van 2017. Melanie Faye zegt je waarschijnlijk heel wat minder. Melanie is een 20-jarig talent uit Nashville dat al heel wat succes heeft met haar jamsessies op YouTube en Instagram. Ze speelt vooral gitaar en haar stijl leunt aan bij neo-soul. Ondertussen heeft ze heel wat bekende fans, o.a. SZA en Willow Smith hebben hun bewondering over de gitaarvirtuoos al uitgesproken.

Mac DeMarco kan ze nu ook toevoegen aan het lijstje ‘bekende fans’. Deze twee talenten hebben namelijk hun krachten samengebundeld en een nummer gemaakt dat vier minuten puur genot is. Het is een instrumenteel lied dat vooral wordt gedragen door Melanie. Ze weet te imponeren met een gitaarsolo op het einde, maar kan zo te horen ook aardig overweg met de bas. Het nummer bevat vooral de neo-soulsound van Melanie, maar we horen ook enkele pianodeuntjes die typerend zijn voor Mac en vooral doen denken aan “One More Love Song” van Mac’s laatste plaat.

Wie meer van Melanie wil horen kan zeker haar YouTube-kanaal bekijken. Momenteel werkt ze zelfs aan een ep die HomoPhone zal heten, dus hou dit opkomend talent maar goed in de gaten.

Facebook / Instagram

Related posts
AlbumsRecensies

The Simps - Siblings (★★★★): Puberale postpunk van een dynamisch duo

Je kent misschien wel een groep die je terugbrengt naar die zorgeloze tienerjaren in het skatepark. Zelfs als je zoals ons amper…
AlbumsRecensies

Benny Sings - Music (★★★): Zondagnamiddagmuziek

Onze sympathieke noorderbuur Tim van Berkenstijn, voor de meesten beter bekend als Benny Sings, zag zijn ster enkele jaren geleden pijlsnel de…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Modern Bodies – “Invisible Line”

Als je tot een handvol seconden geleden nog niet van Modern Bodies gehoord had, zal je wellicht niet de enige zijn. De…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.