Festivalnieuws, Muzieknieuwtjes

Millionaire vervangt Dotan op Rock Werchter 2018

Enkele weken geleden annuleerde Dotan zijn volledige tour omdat hij wilde focussen op nieuw werk. Ondertussen zijn we ook te weten gekomen, dat dit vooral te wijten zal zijn aan de vuiligheid die niet veel later kwam bovendrijven. Dotan schakelde valse accounts in om zijn carrière een boost te geven, een slechte keuze dus. Ook zijn show op Werchter viel hierdoor in het water, maar we krijgen een Belgische trots als vervanger. Millionaire staat morgen in de Ancienne Belgique, maar zal ook op zaterdag 7 juli in The Barn te zien zijn. Het is voor het eerst sinds 2005 dat de band rond Tim Vanhamel er nog eens stond. Dat het een vette rockshow zal worden, spreekt nu al voor zich.

Tickets voor Rock Werchter 2018 zijn nog steeds te koop. De zaterdag en zondag tickets zijn wel niet meer beschikbaar.

Volledige line-up:

Donderdag 5 juli:

Alice In Chains – Anne-Marie – At The Drive In – Black Rebel Motorcycle Club – Craig David presents TS5 – Gang Of Youths – Gorillaz – Jade Bird – James Bay – Kali Uchis – Keir – Little Simz – Marshmello – Otzeki – Queens Of The Stone Age – Rae Sremmurd – Rival Sons – The Script – Sevn Alias – Steven Wilson – The Vaccines – Tom Grennan – Triggerfinger

Vrijdag 6 juli:

Air Traffic – Anderson .Paak & The Free Nationals – Angus & Julia Stone – Arsenal – Ben Howard – CHVRCHES – The Courteneers – Curtis Harding – Dermot Kennedy – First Aid Kit – Franz Ferdinand – IAMDDB – Isaac Gracie – The Killers – London Grammar – Russ – Sam Fender – Snow Patrol – Tom Walker – Walking On Cars – The White Buffalo – Wolf Alice

Zaterdag 7 juli:

Angèle – The Breeders – Durand Jones & The Indications – Emma Bale – Fleet Foxes – Jack Johnson – Jack White – Jorja Smith – JP Cooper – Khalid – The Last Internationale – MGMT – Millionaire – Pearl Jam – Petit Biscuit – Stereophonics – Stone Sour – The Struts – Susanne Sundfør

Zondag 8 juli:

The Academic – Albert Hammond Jr. – The Amazons – Arctic Monkeys – David Byrne – Eels – Equal Idiots – Fever Ray – George Ezra – IDLES – Kaleo – Naaz – Nao – Nick Cave & The Bad Seeds – Nine Inch Nails – Noel Gallagher’s High Flying Birds – Novastar – Pale Waves – Parov Stellar – Post Malone – PVRIS – Roméo Elvis & Le Motel – Rone – Sigrid – Warbly Jets

25 april 2018

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter