Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Soulwax – “Essential Four”

Soulwax, het muziekproject rond de Gentse broers Dewaele, heeft niet stilgezeten de afgelopen jaren. Nadat ze vorig jaar hun gevierde plaat From Deewee uitbrachten en in uitverkochte zalen over heel de wereld spelen, zijn ze nu al terug met nieuw materiaal. Op 22 juni brengen ze immers een nieuwe plaat uit die ESSENTIAL zal noemen en daar delen ze vandaag het nummer “Essential Four” uit.

Wie nog moest twijfelen aan het muzikale talent van de broers spitst maar beter zijn oren. “Essential Four” bouwt langzaam aan op en heeft de typische Soulwax-vibe die ze over heel de wereld veel roem bracht. Het nummer ligt in dezelfde lijn als op de voorganger From Deewee en werd ook weer in hun eigen Deewee-studio in Gent opgenomen. De broers zijn in vorm en daar zijn we meer dan blij om!

Facebook

19 april 2018

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter