Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Videopremière WZA – “Wigga”

Niet alleen Warhola frontman Oliver Symons is een bezig bij, ook zijn bandleden mogen niet onderdoen. Wouter Souvereyns is naast wizard op de keys bij Warhola ook actief bij wijlen Polaroid Fiction, Limbomania winnaars in 2011, en is vol op bezig met zijn soloproject WZA. Op 21 februari 2018 kwam zijn eerste EP Wigga I uit. Daaruit krijgen we nu een eerste single “Wigga” en die gaat gepaard met een even zwoele videoclip als het nummer zelf.

“Wigga” heeft zwoele beats waarbij stilzitten absoluut verboden is en dat is ook te merken aan de clip. Het begint als een onschuldige repetitie maar al snel worden de bandleden verschoven naar de achtergrond. De focus verschuift naar de moves van twee danseressen die proberen een schilderij te verleiden. Uiteindelijk zetten ze hun zinnen op Souvereyns en mondt het uit in iets wat lijkt op een Just Dance battle. Op 7 april speelt WZA het voorprogramma van TheColorGrey in de Botanique. Oefenen voor de show kan je alvast aan de hand van een filmpje dat eind maart verscheen op de Instagram van Mathieu Terryn. Daar gaf Bazart frontman het beste van zichzelf op “Wigga” en deed hij een poging om zo goed en zo kwaad mogelijk de choreografie uit de videoclip na te bootsen.

Facebook / Instagram

Related posts
InstagramLiveRecensies

Cactusfestival 2024 (Festivaldag 1): Belpop in het park

Traditioneel vindt een week na Rock Werchter het Cactusfestival in Brugge plaats. Al meer dan dertig jaar doet het wondermooie Minnewaterpark dienst…
InstagramLiveRecensies

Gladiolen 2024 (Festivaldag 1): Hondenweer, uitgelaten sfeer

Overstromingen in Noord-Frankrijk, code oranje in Luik, geel in Limburg en ook in de Kempen is het hondenweer. Niet meteen hetgeen waar…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Unknown Mortal Orchestra, Waxahatchee, Bazart en nog drie nieuwe namen voor Cactusfestival!

We zouden het haast niet voor mogelijk achten, maar Bazart heeft nog nooit eerder op Cactusfestival gestaan. En daar komt binnenkort verandering…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.