Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Videopremière WZA – “Wigga”

Niet alleen Warhola frontman Oliver Symons is een bezig bij, ook zijn bandleden mogen niet onderdoen. Wouter Souvereyns is naast wizard op de keys bij Warhola ook actief bij wijlen Polaroid Fiction, Limbomania winnaars in 2011, en is vol op bezig met zijn soloproject WZA. Op 21 februari 2018 kwam zijn eerste EP Wigga I uit. Daaruit krijgen we nu een eerste single “Wigga” en die gaat gepaard met een even zwoele videoclip als het nummer zelf.

“Wigga” heeft zwoele beats waarbij stilzitten absoluut verboden is en dat is ook te merken aan de clip. Het begint als een onschuldige repetitie maar al snel worden de bandleden verschoven naar de achtergrond. De focus verschuift naar de moves van twee danseressen die proberen een schilderij te verleiden. Uiteindelijk zetten ze hun zinnen op Souvereyns en mondt het uit in iets wat lijkt op een Just Dance battle. Op 7 april speelt WZA het voorprogramma van TheColorGrey in de Botanique. Oefenen voor de show kan je alvast aan de hand van een filmpje dat eind maart verscheen op de Instagram van Mathieu Terryn. Daar gaf Bazart frontman het beste van zichzelf op “Wigga” en deed hij een poging om zo goed en zo kwaad mogelijk de choreografie uit de videoclip na te bootsen.

Facebook / Instagram

Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsRecensies

Casper Cox - Godvergeten (★★★½): Verrassend visitekaartje

We weten niet of er een prijs bestaat voor meeste samenwerkingen op een ep, maar Casper Cox komt er dankzij Godvergeten zeker voor in…
InstagramLiveRecensies

Pukkelpopkwartier (Dag 3): U wilt dansen? U móét dansen!

Na de rappers van donderdag en de gitaren van vrijdag, was het op zaterdag tijd om te dansen. Hoe kon het ook…
InstagramLiveRecensies

Bazart + Yong Yello @ Werchter Parklife: 'Fuck corona'

‘Ge hebt geen idee hoe blij we zijn. ‘t Is zo fucking lang geleden.’ En of we Mathieu Terryn gelijk moesten geven….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.