Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Denzel Curry – “Sumo”

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Denzel Curry – “Sumo”

Denzel Curry heeft een productieve periode achter de rug. De rapper uit Florida had eind 2017 een Europese tour en dit voorjaar was hij samen met Jay IDK de support act van A$AP Ferg tijdens zijn Amerikaanse tour. Samen met Jay IDK en A$AP Ferg heeft hij ook al enkele singles uitgebracht zoals “No Wave”, “Kristi YamaGucci” en “Uh Huh”. Denzels bijdragen vielen zoals gewoonlijk op, maar fans smachten vooral naar zijn album Taboo dat nog altijd niet gedropt is. De releasedatum was voorzien voor eind 2017 maar Denzel was nog niet helemaal overtuigd van zijn eigen materiaal. Daarnaast kreeg hij ook te maken met een depressie waardoor fans zich al zorgen maakten dat Denzel niets van zich zou laten horen. Maar plots verscheen er gisteren “Sumo”.

“Sumo” werd al gedemonstreerd tijdens zijn liveshows en Denzel creëerde ook heel wat hype door een kort fragment op Twitter te delen. Nu ging de track ook officieel als single in première bij Zane Lowe’s Beats 1 Show en we kunnen vaststellen dat dit een banger van formaat is. Het begin is een alarmsignaal dat eigenlijk al waarschuwt voor de hitte die komt. De 808’s en synths zetten het feest helemaal op gang en Denzel gaat hard zoals gewoonlijk. Denzel is één van de weinige rappers die energieke en bombastische beats weet te combineren met speelse maar doordachte lyrics, iets wat hij ook hier toont met deze tekst: “Money on my mind just like a tumor. Spread my money out and then I call that bitch a rumor. / Curry-the-killer is on the move, no Uber. People try to block a n**** shine like lunar.”

Wees zeker nog geduldig met Taboo, want aan “Sumo” te horen wordt het zeker de moeite. Deze zomer kan je hem live aan het werk zien op festivals als Dour en Woo Hah. Een liveshow van Denzel Curry is een echte aanrader dus mis hem zeker niet.

Facebook / Twitter / Instagram

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Denzel Curry - "BLOOD ON MY NIKEZ" (feat. Juicy J)

Denzel Curry is niet op zijn mond gevallen, maar als arrogant kan je hem moeilijk bestempelen. De Amerikaanse artiest durft op Twitter…
LiveRecensies

Dour 2023 (Festivaldag 5): Buitenaardse vibes

Met het einde van Dour kunnen we intussen ook reeds vaarwel zeggen aan de eerste helft van de huidige festivalzomer. De volgende…
InstagramLiveRecensies

ROLLING LOUD 2023 (Festivaldag 2): Dag van het daverende asfalt

De sfeervolle omgeving van Rotterdam Ahoy wordt al voor het middaguur weer gevuld met een menigte van hiphopliefhebbers, klaar voor de tweede…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.