Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single STAL – “Magic”

Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single STAL – “Magic”

Pierre-Marie Maulini, die muziek maakt onder de naam STAL, is een artiest die het talent bezit om met een mix van keys en gitaren, intieme teksten en pure, bijna rauwe muziek een beeld te tekenen dat blijft hangen in het geheugen van de luisteraar. Maulini begon samen met zijn broer onder de band A Red Season Shade zijn muzikale carrière en kwam in contact met Anthony Gonzalez die hem mee liet touren met M83. Op deze manier kwam de jonge artiest terecht in de wondere wereld van synths en keyboards.

Het nummer “Magic” blijft hangen in zijn eenvoud en weet ons te bekoren met zijn schaamteloos opbeurende refrein. Dit jaar nog komt STAL met een nieuwe EP, bestaande uit vijf nummers die samen als boodschap dragen dat het leven hard kan zijn, maar hoe dan ook is er steeds een lichtpuntje dat ons de kracht kan geven steeds door te blijven gaan. Ieder van ons heeft de “Magic” en mogelijkheid fantastische dingen te laten gebeuren en een wondermooie toekomst op te bouwen met wat we hebben.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Vince Staples - "MAGIC" (feat. Mustard)

Na een kort tussendoortje via het zelfbenoemde minialbum Vince Staples is de rapper uit het zonnige Californië klaar voor het grover geschut. Het…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Kylie Minogue - "Magic"

Slechts weinig ‘na na na’s zijn zo moeilijk uit je hoofd te krijgen als de ‘na na na’ van Kylie Minogue. Ondanks…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single slowthai - "Magic" feat. Kenny Beats

Nadat we eerder deze week al “ENEMY” op ons bord kregen, is slowthai nu al terug met een nieuw nummer. Voor “Magic”…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.