Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lord Huron- “When The Night Is Over”

Fans van de populaire Netflix serie ’13 Reasons Why’ zullen de Amerikaanse band wel al kennen. Hun nummer “The Night We Met” stond op de soundtrack van de populaire tienerreeks en betekende voor Lord Huron de internationale doorbraak. Dit zorgde ervoor dat de mannen onder leiding van frontman Ben Schneider een contract aangeboden kregen bij Republic Records, waar onder andere ook The Weeknd en Lorde onder contract bij staan.

“When The Night Is Over” is al de derde single van hun opkomende album Vide Noir dat op 20 april dit jaar uitkomt. Het nummer heeft heel wat weg van hun doorbraakhit en is dus niet zo verrassend als hun twee vorige singles die ze al uitbrachten. Lord Huron speelt duidelijk op safe met dit nummer, maar het is natuurlijk absoluut niet slecht. De kans zit er dik in dat ze ook met dit nummer weer opgepikt worden voor de soundtrack van een of andere tragische Netflix serie, en dat succes verdienen ze zeker!

Lord Huron brengt volgende maand zijn derde langspeelplaat uit, de eerste onder de vleugels van een grote platenmaatschappij. Hopelijk zijn ze hiermee eindelijk klaar voor hun grote doorbraak en blijven ze niet alleen gekend door dat ene nummertje. Op 23 oktober komen ze hun nieuwe album voorstellen in de Ancienne Belgique en er zijn nog steeds kaarten verkrijgbaar.

Youtube / Website / Twitter

Related posts
AlbumsRecensies

Amber Run - The Search (Act 1) (★★★): Zweverige melodieën en loepzuivere stemmen

Na anderhalf jaar stilte werden we in mei getrakteerd op een gloednieuw nummer van Amber Run, de door ons geliefde indieband uit…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Albumreviews: Beire Kort #30

Het aantal albums dat wekelijks verschijnt, is meedogenloos hoog. Daarom is het onmogelijk om alles binnen de correcte tijdspanne van een degelijke…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lord Huron - "I Lied" (feat. Allison Ponthier)

Recentelijk lieten we ons oog vallen op Allison Ponthier. ‘It took New York to make me a cowboy’ klonk het op debuutsingle…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.