Muzieknieuwtjes, Uitgelicht

Dansende Beren geeft voor de tweede keer een feest!

Op 2 februari vierden we het driejarig bestaan van Dansende Beren, dat was voor ons een reden om een verjaardagsfeestje te geven die niemand ooit zal vergeten. Toen hadden we het genoegen om Portland, Alpha Whale en Page Down als muzikale acts in Trefpunt te ontvangen. Omdat het zo’n groot succes was, doen we dit gewoon nog eens! We geven een tweede feestje, en dit keer wederom in Trefpunt.

Op donderdag 3 mei 2018 kan je met Hipster Jugend en The Waltz twee van onze zalmen van de maand aan het werk zien. Om het feestje compleet te maken, krijg je ook nog The Girl Who Cried Wolf op de affiche geserveerd. Voor ieder wat wils dus, en dat voor slechts vijf euro, je kan niet sukkelen! Om dit feestje compleet te maken, zorgen we wederom voor een fantastische afterparty die je volledig GRATIS kan komen vieren! Als Dansende Beren een feestje geeft, doen we dat meteen goed! Neem dus allemaal jullie agenda bij de hand en hou donderdag 3 mei nu al vrij. Het zal de moeite zijn!

Bekijk ons evenement op Facebook.

28 maart 2018

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief