Muzieknieuwtjes

De tien finalisten van Humo’s Rock Rally 2018 zijn gekend!

824 bands, zangers en zangeressen schreven zich dit jaar in om deel te nemen aan één van de meest prestigieuze wedstrijden in de Belgische muziekwereld. Iets minder dan één achtste kon zich in één van de tien preselecties live bewijzen en de ene act deed dat iets beter dan de andere. Een jury selecteerde uit die honderd acts twintig groepen en solo-artiesten die in de Trix of de Vooruit mochten strijden voor een plaats in de finale die op 22 april in de AB doorgaat. De tien die het beste presteerden zijn nu bekend en komen uit alle windstreken van de muziek. Zo staan onze grote beren van morgen Danny Blue & The Old Socks en Josefien Deloof in de finale en zullen ze zich nog één keer kunnen bewijzen. Ook onze ‘Zalm Van De Maand’ EMY kon de jury van haar talent overtuigen net zoals Budget Trash, Diane Grace, Laguna, Monskopoli, The Calicos, UGLY WEIRDO en watchoutforgiants. De tien finalisten zullen in de legendarische AB strijden voor een bronzen, zilveren & gouden medaille.

Wie wint, mag hopen op een mooie carrière. Binnen iets minder dan een maand weten we wie o.a. The Van Jets, Goose, Warhola, Compact Disk Dummies en Whispering Sons zal opvolgen en de Belgische muziekharten zal veroveren.

 

1528 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Best Kept Secret (Festivaldag 1): Home sweet home!

Maurits Westerik mag dan al drie jaar de touwtjes in handen hebben bij Best Kept Secret, het is echter zijn allereerste editie…
InstagramLiveRecensies

Joesef @ Ancienne Belgique (AB Club): Gedeelde hoop en hartzeer

Heel wat fijne muziek gisteren in de hoofdstad. In de inkomhal van de Brusselse Ancienne Belgique stroomde een uitgelaten menigte toe voor…
InstagramLiveRecensies

Finale Humo's Rock Rally @ Ancienne Belgique (AB Ballroom): Diversiteit ten top

Een cheque ter waarde van 10.000 euro en een eeuwige paragraaf in de vaderlandse geschiedenisboeken, dat is de inzet van ‘de moeder…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.