Muzieknieuwtjes

De tien finalisten van Humo’s Rock Rally 2018 zijn gekend!

824 bands, zangers en zangeressen schreven zich dit jaar in om deel te nemen aan één van de meest prestigieuze wedstrijden in de Belgische muziekwereld. Iets minder dan één achtste kon zich in één van de tien preselecties live bewijzen en de ene act deed dat iets beter dan de andere. Een jury selecteerde uit die honderd acts twintig groepen en solo-artiesten die in de Trix of de Vooruit mochten strijden voor een plaats in de finale die op 22 april in de AB doorgaat. De tien die het beste presteerden zijn nu bekend en komen uit alle windstreken van de muziek. Zo staan onze grote beren van morgen Danny Blue & The Old Socks en Josefien Deloof in de finale en zullen ze zich nog één keer kunnen bewijzen. Ook onze ‘Zalm Van De Maand’ EMY kon de jury van haar talent overtuigen net zoals Budget Trash, Diane Grace, Laguna, Monskopoli, The Calicos, UGLY WEIRDO en watchoutforgiants. De tien finalisten zullen in de legendarische AB strijden voor een bronzen, zilveren & gouden medaille.

Wie wint, mag hopen op een mooie carrière. Binnen iets minder dan een maand weten we wie o.a. The Van Jets, Goose, Warhola, Compact Disk Dummies en Whispering Sons zal opvolgen en de Belgische muziekharten zal veroveren.

 

1281 posts

About author
Certified pop-slet
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
FeaturesInterviews

Interview TIBON: 'Alles is in mijn kleine kamertje opgenomen'

Tibo Nassel of TIBON is een Brugse student. Hoewel hij nog studeert, is hij meer dan druk bezig met muziek maken. Nu…
InstagramNieuwe singlesOude Bekenden

Première: Nieuwe single EMY - "Inconvenient"

Als er een groep is die je in ons Belgenland zeker in de gaten moet houden, dan is het wel EMY. Wat…
InstagramNieuwe singlesOude Bekenden

Première: Nieuwe single The Calicos - "Follow You Down"

Drie jaar na de oppergaai afgeschoten te hebben op de Humo’s Rock Rally (2018) is het wachten op het debuut van de…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.