Muzieknieuwtjes

De tien finalisten van Humo’s Rock Rally 2018 zijn gekend!

824 bands, zangers en zangeressen schreven zich dit jaar in om deel te nemen aan één van de meest prestigieuze wedstrijden in de Belgische muziekwereld. Iets minder dan één achtste kon zich in één van de tien preselecties live bewijzen en de ene act deed dat iets beter dan de andere. Een jury selecteerde uit die honderd acts twintig groepen en solo-artiesten die in de Trix of de Vooruit mochten strijden voor een plaats in de finale die op 22 april in de AB doorgaat. De tien die het beste presteerden zijn nu bekend en komen uit alle windstreken van de muziek. Zo staan onze grote beren van morgen Danny Blue & The Old Socks en Josefien Deloof in de finale en zullen ze zich nog één keer kunnen bewijzen. Ook onze ‘Zalm Van De Maand’ EMY kon de jury van haar talent overtuigen net zoals Budget Trash, Diane Grace, Laguna, Monskopoli, The Calicos, UGLY WEIRDO en watchoutforgiants. De tien finalisten zullen in de legendarische AB strijden voor een bronzen, zilveren & gouden medaille.

Wie wint, mag hopen op een mooie carrière. Binnen iets minder dan een maand weten we wie o.a. The Van Jets, Goose, Warhola, Compact Disk Dummies en Whispering Sons zal opvolgen en de Belgische muziekharten zal veroveren.

 

1221 posts

About author
Certified pop-slet
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
2020FeaturesInstagramUitgelicht

Het elftal van 2020 volgens verschillende Belgische artiesten

We hebben jullie de afgelopen weken overrompeld met onze lijstjes. Hoog tijd dus om eens wat andere mensen aan het woord te…
2020FeaturesInstagramUitgelicht

De 30 beste Belgische singles van 2020

Nadat we jullie eerder al 25 fantastische Belgische albums van afgelopen jaar voorstelden, gaan we nu op zoek naar 30 heerlijke singles…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sam De Nef - "Mother"

In 2018 was Sam De Nef met zijn indieband Danny Blue and the Old Socks finalist van de Studio Brusselse muziekwedstrijd De…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.