FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Slowdive, Mogwai en 25 andere namen voor Best Kept Secret Festival 2018

De affiche van Best Kept Secret 2018 begint meer en meer vorm te krijgen. Naast headliners als Arctic Monkeys, LCD Soundsystem en The National kan je er natuurlijk altijd gaan ontdekken. Dat we met de nieuwe lading namen een hele hoop te ontdekken namen krijgen, maakt ons blij. Beginnen doen we natuurlijk met de drie grootste namen op de affiche. Slowdive, Mogwai en Johan zijn de meest bekende namen die er nu bijkomen. Slowdive staat bekend vanwege zijn uitstekende shoegaze, Mogwai vanwege zijn uitstekende post rock en Johan vanwege zijn uitstekende janglepop. Die laatste is een Nederlandse band bezig aan zijn comeback en blijkbaar heel populair in Nederland.

Naast die drie namen krijgen we nog een hele hoop verse geheimen. Met Let’s Eat Grandma, Bedouine, Jay Som, Pip Blom, Vagabon, Pitou, Nadah El Shazly, Nilüfer Yanya, Blu Samu en Nana Adjoa komt er veel vrouwelijk geweld bij op de affiche. Maar liefst negen, dus dat vinden we zeer mooi. Daarnaast krijg je wat meer garagesounds van Hinds en Wavves en verder kan je op de affiche ook Altın Gün, Container, Dermot Kennedy, Gang of Youths, Isaac Gracie, Jlin (live AV), Los Pirañas, Pale Waves, Pender Street Steppers, Pietju Bell, Tom Grennan en Venz vinden.

De kaartverkoop is inmiddels begonnen via Bestkeptsecret.nl. Daar kun je ook vinden wie er op welke dag speelt. Dagkaarten voor vrijdag 8 juni zijn inmiddels uitverkocht. Dagkaarten voor de zaterdag en zondag zijn wel beschikbaar, net als weekendtickets. Wacht niet te lang!

2939 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Best Kept Secret lost groot deel line-up voor 2021 met o.a. Jamie xx, Massive Attack en Fontaines D.C.!

Normaal gezien zouden de Beekse Bergen dit weekend weer het walhalla van de alternatieve muziekliefhebbers worden in de lage landen. Best Kept…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Belle & Sebastian, Metronomy, black midi en meer naar Best Kept Secret!

De Beekse Bergen worden van 12 tot en met 14 juni weer het walhalla van zowat elke indieliefhebber. Vorige week maakte het…
FeaturesUitgelicht

Best Kept Secret 2019: Een festival dat altijd in beweging is

Na zeven edities staat voor veel muziekliefhebbers het begin van de zomer in het teken van Best Kept Secret. Een routine wordt…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.