Festivalnieuws, Muzieknieuwtjes

Gent Jazz voegt Björk toe aan haar affiche op het Sint-Pietersplein

De IJslandse zangeres Björk had voor deze zomer al enkele Europese festivaldata aangekondigd. Vandaag is daar ook een optreden op Belgische bodem bijgekomen. Björk was voor de laatste keer in België te zien op Pukkelpop 2012, maar nu heeft Gent Jazz Festival haar terug naar ons land gehaald. Het optreden zal plaats vinden op 11 juli. Het zal wat los staan van de rest van het festival, Gent Jazz verhuist voor dit optreden namelijk even van hun gebruikelijke stek aan de Bijlokesite naar het Sint-Pietersplein in Gent. Op die unieke locatie stonden al andere grote namen als Leonard Cohen, Ennio Morricone en Massive Attack. Gent Jazz Festival heeft eerder al o.a. Pharoah Sanders, Paolo Conte en Melanie De Biasio aangekondigd.

Tickets zijn te koop vanaf vrijdag 9 maart om 11 uur. Meer Info

7 maart 2018

About Author

Jan Sucaet


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief