Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Jack White – “Over and Over and Over”

Deze maand komt de nieuwe plaat Boarding House Reach van muziekicoon Jack White op de markt. Veel fans en muziekliefhebbers zijn benieuwd wat het muzikale genie nu weer voor onze geschapen heeft. De drie nummers die we kregen (“Connected by Love“, “Respect Commander” en “Corporation“) waren behoorlijk, maar het is vooral de nieuwe vierde single “Over and Over and Over” die ons omver weet te blazen.

Op de vorige drie nummers bleven de gitaren wat meer op de achtergrond en was er wat meer plaats om te experimenteren. Op “Over and Over and Over” draait hij echter de versterker op maximum en krijgen we de vettigste gitaarriffs van dit jonge jaar te horen. Het enigste wat ons wat stoort zijn de gospelvrouwen die we in de vorige nummers ook al hoorden. Desalniettemin is “Over and Over and Over” een strak nummer waarmee hij de fans van het eerste uur op hun wenken bedient! Dat het nummer eerst een demo was voor The White Stripes zal daar wellicht voor iets tussen zitten.

Facebook

1 maart 2018

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief