Festivalnieuws, Muzieknieuwtjes

Years & Years, Tom Odell en 3 andere popsterren maken affiche Werchter Boutique compleet!

De festivalzomer van 2018 is er één om je duimen en vingers bij af te likken. Werchter Boutique bewandelt dit jaar op zaterdag 16 juni, na een niet zo succesvolle vorige editie, het pad van de popliefhebbers en hebben met Bruno Mars en Oscar & The Wolf meteen twee headliners die in 2017 het sportpaleis twee keer konden uitverkopen! Vandaag maakt de organisatie het plaatje compleet en voegen ze het Britse poptrio Years & Years toe. De Britten staan bekend voor hun elektronische popmuziek met diepe teksten. Verder kan je ook een spetterend optreden van popprinses Jessie J verwachten, die voor het eerst sinds 2014 weer in België te zien zal zijn. Ook de Britse nachtegaal Tom Odell staat voor een derde jaar op rij op een Belgisch festival en zal in de late namiddag op het grote podium staan. Ten slotte zal de Amerikaanse DJ Rashida haar plaatjes mogen draaien en zal de Nederlandse rapper Lil Kleine het festival in gang zetten.

Tickets voor Werchter Boutique kosten 89 euro en zijn HIER te koop.

22 februari 2018

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief