Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Febueder – “Hans”

Het Britse Duo Febueder heeft opnieuw muziek op de wereld losgelaten, hun nieuwste muzikale baby heet “Hans”. Hun laatste release dateert alweer van mei 2017. Toen lieten ze hun derde EP alweer op de wereld los genaamd From An Album. Met de release van deze single brengen ze meteen ook een videoclip uit. Deze werd geregisseerd door Lexi Kiddo. Onlangs werd aangekondigd dat de band mag spelen op het gerenommeerde SXSW showcase festival.

Febueder brengt met hun nieuwste single een mix van elementen uit de wereldmuziek en frisse indie. De wereldse element zijn vooral te horen in de percussie die ze gebruiken. Deze zorgen meteen voor een dansbare sfeer. Desondanks je het gevoel krijgt om te dansen, blijft op de achtergrond een diepe zangstem je achtervolgen. Het best valt de muziek van de band te vergelijken met een beginnende Alt-J, wat zeker en vast een compliment is. Laat 2018 het jaar worden waarin Febueder uit de underground verdwijnt en hun muziek loslaat op het grotere publiek.

Facebook

21 februari 2018

About Author

Katrijn Vermoesen


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief