Nieuwe singles

Nieuwe single Diplo – “Look Back” ft DRAM

Nieuwe singles

Nieuwe single Diplo – “Look Back” ft DRAM

Dat muzikale duizendpoot Diplo zelden stil staat is een feit. Naast het grote brein achter Major Lazer, is Diplo ook nog eens te vinden samen met Skrillex onder het mom van Jack Ü. En alsof dat allemaal nog niet genoeg is, doet hij af en toe nog wat solowerk ook. Zijn nieuwste single is de voorbode van zijn nog te verschijnen EP genaamd California.

Het is een samenwerking met de Amerikaanse rapper DRAM, die we dan weer kennen van zijn hitje “Broccoli” uit 2016. Diplo wordt eind dit jaar 40, maar hij is naar eigen zeggen nog absoluut niet toe aan rust. Wel is hij toe aan wat afwisseling.  Want in de wereld van de dansmuziek heeft hij al alles bereikt wat er te bereiken valt en dus was het eens tijd voor wat anders.

“Look Back” lijkt in de verste verte niet op een nummer dat we van Diplo zouden verwachten. Het heeft een erg trage en rustige vibe over zich. In de discotheek zal je het nummer waarschijnlijk niet horen, maar dat maakt het daarom zeker niet minder aangenaam om te luisteren. Een dansplaat is het deze keer niet, nee. Ditmaal maakt Diplo wat meer ‘echte’ muziek en toont hij dat zijn productiekunsten tot veel meer kunnen leiden dan enkel platte beats. Benieuwd wat dat zal geven voor de rest van zijn EP, die ergens later dit jaar zou moeten verschijnen.

Twitter / Youtube / Website

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Aluna - "Forget About Me"

Het Britse duo AlunaGeorge wist zich de afgelopen tien jaar meermaals naar de top van verschillende dance hitlijsten te duwen. Met een…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Diplo & Damian Lazarus - "Don't Be Afraid" (feat. Jungle)

Wie Diplo niet kent van zijn solowerk als dj en producer, kent hem ongetwijfeld als lid van Major Lazer of van LSD…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tommy Cash - "ZUCCENBERG" (feat. $uicideboy$ & Diplo)

Een genre vastplakken op Tommy Cash is net zoals appelen met peren vergelijken, dat gaat gewoon niet. Elk nummer dat Tommy Cash…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.