Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ryan Adams – “Baby I love you”


Ook de melige rockers onder ons zijn ze dit jaar niet vergeten voor Valentijn! Amerikaanse zanger, muzikant en poëet Ryan Adams verraste zijn fans met een nieuwe single die de toepasselijke naam “Baby I Love you” kreeg. Leuk weetje: Adams zou ooit eens een boos berichtje hebben achtergelaten op de voicemail van een recensent nadat deze een slechte review over hem had geschreven… We houden ons hart vast!

Deze ode aan de liefde heeft alles wat je van een rockballade zou verwachten: een beetje vals gezang, een mooie gitaarlijn, toffe drums en een corny tekst. Alles waar wij als melige rockers van houden! Qua sfeer doet het nummer ons denken aan een rocked-up versie van “Thirteen” van Big Star. (Wie het nummer niet kent… Nu beluisteren!) In de tekst vraagt Ryan of zijn geliefde nog van hem zou houden in tijden van tegenslag. Net zoals The Beatles concludeert hij dat al wat je nodig hebt de liefde is.

Ryan brengt met dit lied dus niets nieuws op muziekvlak, maar het is een mooi nummer met een hoog verliefdheidsgehalte dat ons terugvoert naar prille puberliefde. Zeker het beluisteren waard!

Website / Facebook / TwitterInstagram

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Saveus - "Church Full of Bad Men" & "Bloodmoney"

Saveus geldt als een van de grootste talenten in de Deense muziekscene. Martin Hedegaard won op zijn vijftiende de eerste editie van…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single White Lies - "As I Try Not To Fall Apart"

Het was van 2019 geleden dat White Lies met nieuw materiaal op de proppen kwam, toen het vijfde album Five op de…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Madrugada - "Dreams at Midnight"

Nee, Madrugada is geen zijproject van Eddie Vedder. De stem van zanger Sivert Høyem lijkt gewoon echt goed op Vedders stem. Het…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.