Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Forth Wanderers – “Not For Me”

De leden van Forth Wanderers zijn nog jong, maar je kan ze toch geen nieuwkomers meer te noemen. Sinds 2013 bracht de band uit New Jersey vanop de middelbare schoolbanken één volledig album en twee EP’s uit. Hun laatste wapenfeit, de EP Slop dateert van november 2016. Na een jaar van afwezigheid nis het tijd voor een tweede volwaardig album. Waar ze voor hun eerdere platen samen werkten met kleinere labels, hebben ze voor hun toekomstige plaat getekend bij het grote label Sub Pop. Een eerste single “Not for Me” is nu al te beluisteren.

“Not for Me” begint vrij statisch en het duurt tot de tweede helft vooraleer het nummer wat losser komt. De elementen die we in hun vroeger werk hoorden, komen ook hier terug, zoals de invloed van 90’s bands (voornamelijk Built to Spill), de melancholische vocalen van zangeres Ava Trilling en de potige, gestroomlijnde muzikale begeleiding van de rest van de band.

Hun tweede, titelloze album komt uit op 27 april bij Sub Pop.

Facebook / Twitter

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Hannah Jadagu - "Admit It"

Brooklyn blijft een trekpleister voor muziekmakers en is eveneens de uitvalsbasis van de opkomende, negentienjarige Hannah Jadagu. De singer-songwriter bracht haar debuutsingle…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Bully - "Just For Love"

Voor we Alicia Bognanno leerden kennen als de frontvrouw van Bully, liep ze stage in de studio van legendarische producer Steve Albini….
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Hannah Jadagu - "All My Time Is Wasted"

Amper achttien is Hannah Jadagu, maar ze is helemaal klaar om met haar breekbare bedroompop je hart te veroveren. De DIY-muzikante is…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.