Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Peace – “Power”

Peace bracht vrijdag hun tweede single in korte tijd uit. Afgelopen maand deelde de band nog de single “From Under Liquid Glass” met aandacht voor mentale gezondheidsproblemen, nu zijn ze alweer terug met “Power”. De band uit het Britse Worcester bracht al eerder twee albums uit, waarvan Happy People uit 2015 de meest recente is.

“Power” is een wat stevigere rock song geworden die in een stadion niet zou misstaan, maar nog steeds een vrolijke indie sfeer bevat. De lyrics in het refrein zijn al vanaf een eerste luisterbeurt makkelijk mee te zingen en de energie spat er van af. Dit zorgt ervoor dat de single lang in het hoofd blijft hangen en dus een indruk achter laat. Hiervan krijgen wij zin in een nieuw album, dat overigens nog niet is aangekondigd. Maar na twee sterke singles en geplande festivals in de zomer ligt een nieuw album zeker in de lijn der verwachting!

Facebook / Website

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Marissa Paternoster - "White Dove"

Marissa Paternoster is de frontvrouw van de rockband Screaming Females, heeft een soloproject onder de naam Noun en is daarnaast nog kunstenares….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Land of Talk - "Moment Feed"

Land of Talk is een Canadees project rond songschrijver Elizabeth Powell dat in 2006 het levenslicht zag. Het laatste album Indistinct Conversations…
FeaturesUitgelicht

Van tin tot goud - De jubileumplaten van oktober 2021

Ook al brengen we dagelijks verslag uit van de nieuwste muziek die we konden vinden, we verliezen de steeds groter wordende catalogus…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.