Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Naaz – “Loving Love”

Naaz is in Nederland al lang geen geheim tip meer, maar in België is ze dat wel nog. Nadat ze enkele jaren geleden meedeed aan Holland’s Got Talent, kwam haar carrière aan het rollen. De zangeres met Koerdische achtergrond werkte na haar deelname aan de talentenjacht met Yellow Claw samen, maar deed het in 2017 voor het eerst nog eens solo. Haar eerste single “Words” was in Nederland al een bescheiden hit en kon op aardig wat airplay rekenen. In 2018 is de rest van de wereld aan de beurt.

“Loving Love” is de nieuwste single van de Rotterdamse zangeres die haar eigen muziek als quirkpop beschrijft. Het meerstemmige nummer is enorm catchy en is zeker een aanrader voor fans van o.a. Sigrid en Maggie Rogers. Naaz heeft met “Loving Love” haar vijfde leuke single op rij uitgebracht. 3FM zette Naaz overigens op de eerste plaats van hun 3FM Live List, een lijst met artiesten die je in 2018 sowieso moet gaan zien. Dat Naaz mede dankzij dit korte, leuke liedje wat meer aandacht zal krijgen, vinden we dan ook meer dan verdient!

1856 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
2023Featured albumsFeaturesInstagramUitgelicht

De 10 beste Nederlandse albums van 2023

Dat er in de Benelux afgelopen jaargang veel kwaliteitsmuziek uitkwam, konden we al lezen in de twintig beste albums van Belgische bodem….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Naaz - "UPROOT"

Na een doorstart ziet het er tegenwoordig naar uit dat Naaz richting een grotere doorbraak toewerkt. De Nederlandse met Koerdische roots evolueerde…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Naaz - "BARANA"

Nadat ze jarenlang als veelbelovend werd bestempeld, zit de grote doorbraak van Naaz er nu echt wel aan te komen. De Nederlandse…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.