Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Marian Hill – “Subtle Thing”

Elektronische muziek wordt vaker beluisterd dan ooit en dat komt omdat die kwalitatief beter en beter wordt. Daar is Marian Hill een perfect voorbeeld van. Het duo bestaande uit producer Jeremy Lloyd en zangeres Samantha Gongol maakt al sinds 2013 muziek die jazzy en elektronische invloeden met pop mengt. Hun debuutplaat Act One kreeg in het algemeen goede recensies en bracht hen afgelopen jaar ook naar België. Hun grootste hit scoorden ze met “Down”, waarmee ze net de top 20 van de Bilboard Hot 100 misten. Dat hun muziek aanslaat, hebben ze dus al bewezen.

In 2018 moet de opvolger van Act One komen en die werd al tot UNUSUAL gedoopt. “Subtle Thing” moet het eerste hoofdstuk van de nieuwe plaat vormen en ligt in dezelfde lijn als we van hen gewoon zijn. Het nummer is minder jazzy, maar heeft terug die fantastisch gemixte elektronische invloeden die we al van hun hit “Down” kennen. Dat het iets te veel als “Down” klinkt, is jammer omdat het zo een beetje te veel op elkaar lijkt. Of het nieuwe hoofdstuk UNUSUAL, dat ze o.a. op Coachella gaan voorstellen, een nieuwe Marian Hill zal laten zien, geloven we na “Sublte Thing” niet. Hun fans gaan zich hier echter niets van aan trekken en zullen heel blij zijn met de nieuwe single.

1853 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Marian Hill - "Differently"

  Goed nieuws voor de liefhebber van de meer alternatieve r&b! Marian Hill bracht namelijk weer een parel uit genaamd “Differently”. Na…
LiveRecensies

Noga Erez @ Ancienne Belgique (AB) : Opzwepende beats en politiek geladen teksten

Zondagavond verscheen de Israëlische indiester Noga Erez uit Tel Aviv in ons eigenste Brussel. Deze 28-jarige artieste stond bij deze voor de…
Vragen van "Den Beir"

Vragen van "Den Beir": Opia

Opia is a collaboration between Jacob Reske and Cole Citrenbaum. Jacob’s background is in electronic production, sampling voices to create unique soundscapes….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.