Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Pocket Knife Army – “Charleroi”

Pocket Knife Army, een Nederlandse electropop band, komt met een nieuwe single. Die kreeg de titel “Charleroi” (naar de Belgische stad.) De band inspireerde het nummer op een fotoreeks van Stephan Vanfleteren. Na het verval van haar mijnbouw-en metaalindustrie raakte Charleroi in de vergetelheid. Sindsdien lijkt de toestand er uitzichtloos, met dit nummer tracht Pocket Knife Army een tegenstem te bieden en aan te zetten tot hoop naar de toekomst toe.

De single combineert een strakke electrobeat met een atypisch synthje, het repetitieve it’s happening, kunnen we ook wel smaken. Pocket Knife Army houdt de aandacht vast vanaf de eerste luisterbeurt en grijpt de luisteraar de volgende vier minuten zachtjes bij het nekvel. De Nederlanders komen met hun tweede album, Forever Counting Sheep, in maart 2018 gevolgd door een Europese tour. Wij kunnen alvast niet wachten op de plaat.

1 februari 2018

About Author

Yolan Devriendt


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief