banner

Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single The Antler King – “Shoe Shining Goodbye”

(©EmilyDenise)

The Antler King, het geesteskind van Maarten Flamand en Esther Lybeert is een Gentse indiepopband die reeds enkele jaren bekend staat voor zweefmuziek die je naar de hoogste oorden meeneemt. Na het uitbrengen van al twee al twee albums is het tweetal bezig aan een derde, dat wordt verwacht na de zomer. Wij staan alvast te popelen om te horen wat er op de plaat komt.

Hun muziek wordt nog het vaakst beschreven als dreigend met een catchy psychedelisch randje. Ruw, donker en soms opgewekt. Flamand en Lybeert maken dromerige, zweverige maar vooral eerlijke muziek. Deze single is er een die hun plaat niet gehaald heeft, maar daarom niet minder mooi is. “Shoe Shining Goodbye” past zeker in het rijtje. Een rustig kabbelend gitaartje met een overgrote hoeveelheid aan reverb, perfect aangevuld met de dragende stem van Lybeert, maken het nummer tot wat het is: een psychedelische ballade die je meesleept vanaf de eerste luisterbeurt. Als deze het album niet haalde, zijn wij beren benieuwd naar wat het album wel gehaald heeft. Wordt vervolgd!

–>Facebookpagina

 

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Shawn Mendes - "It'll Be Okay"

Shawn Mendes legt zijn ziel bloot in zijn nieuw nummer “It’ll Be Okay”. Hij haalde de inspiratie voor het nummer bij de…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single 100 gecs – “mememe”

Laura Les en Dylan Brady vormen sinds 2015 samen 100 gecs. Online worden ze vaak in één adem uitgesproken met hyperpop, het…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Between You & Me - "Go To Hell" (feat. Yours Truly)

Een album met de titel Armageddon insinueerde al dat er iets groots en geheimzinnig in het verschiet lag. Niets is minder waar….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.